Angelski dnevni horoskop za 25. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Preboja vam bo danes v pomoč, da začutite svojo strast, ki vas vodi do novih spoznanj in vam odpre nove poti in pripelje do vas nove ljudi. Pri tem spoštujte sebe in druge ter se sprostite v sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Ljubezni vas bo danes objel in vodil k novemu načinu delovanja. Zaupajte sebi in sledite svojim srčnim željam. Sproščenost vas bo vodila v pravo smer in čedalje bolj vam bo jasno, kaj si želite in kako to doseči. Ostanite v svojih dobrih energijah in nič vam ne bo težko.

Dvojčka

Angel Komunikacije vas danes podpre v lahkotnosti izražanja. Vašo lahkotnost in sproščenost bodo občutili tudi drugi, kar vam bo okrepilo vašo moč in privabilo nove sveže energije, ki vam bodo prinesle novosti. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Odnosov vas danes podpre pri spremembah v odnosih. Z njegovo pomočjo in z upoštevanjem intuicije boste pridobili na svoji moči in določena čustva preteklosti mirno opustili. To vam bo prineslo tudi podporo za ostala področja v življenju. Imate podporo vašega dnevnega Angela, zaupajte in sodelujte.

Lev

Angel Predanosti vas danes podpre v notranji harmoniji, da začutite predanost sebi. Tako boste dan preživeli sproščeno, umirjeno, lahkotno. Ne dovolite ljudem, da vas pri tem ovirajo, saj vas vaš dnevni Angel podpira, da začutite notranji mir in s tem svojo notranjo moč.

Devica

Angel Svobode vam bo danes pokazal, kako pomembno je, da negujete ljubezen do sebe. To daje svobodo vam kakor tudi drugim in vam pomaga ohraniti notranji mir in upanje. Sprejmite njegovo podporo in negujte svojo ljubezen, da naredite korak naprej in si ustvarite nove temelje za svojo prihodnost.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Optimizma vam danes pomaga, da s pomočjo ljubezni in dobre volje, ki ju velikodušno delite tudi med druge, naredite največ zase in za vse dobro, kar prihaja k vam. Tako najlažje poskrbite zase, se odprete spremembam v dobro in jih privabite v svoje življenje.

Škorpijon

Angel Uspeha vas bo danes podprl v vseh aktivnostih pri novih odločitvah. Izrazite se, lažje se boste vse dogovorili in naredite stvari točno tako, kot si želite. Začenja se dobro obdobje za vas. Sodelujte z energijami vašega dnevnega Angela, ki je lahko z vami dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Strelec

Angel Novih začetkov vas bo aktiviral, da sprejmete vse darove, ki vam jih daje življenje v tem trenutku. Spremembe vam lahko trajno spremenijo življenje, pokažite zadovoljstvo tistim osebam, ki vam razveselijo srce, se sprostite in predajte, da se vam pokažejo nove poti.

Kozorog

Angel Podpore vas danes podpre pri pozitivnih spremembah, da si postavite nove temelje. Z njegovo pomočjo boste začutili svojo moč in strast po boljšem in lepšem ter naredili korake naprej. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem podpre.

Vodnar

Angel Harmonije vam danes pomaga pri usklajevanju vsega, kar si želite in pri tem okrepite tudi odnose z bližnjimi. Z njegovo pomočjo boste lažje vzpostavili harmonijo in razumevanje. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, da vam pri tem vodi.

Ribi

Angel Notranjega Miru vas danes vabi, da skozi dan negujete svoj notranji mir in sledite željam srca, saj vam bo le to prineslo lahkotnost in sproščenost v življenje. Okolica ima na vas velik vpliv, zato se zaupajte vodstvu vašega dnevnega Angela, ki vas bo usmeril vase.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.