Angelski dnevni horoskop za 25. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL LJUBEZNI vas mami in ponuja – kako ga uporabiti? Si jo želite osvojiti? Ne boste si mogli pomagati, posebni osebi v vaši bližini boste želeli ugoditi na vsak način. 

Bik

ANGEL IZPELJAVE NAČRTOV vas bo malce razdvojil, kajti toliko različnih stvari izpeljati naenkrat je velik dosežek. Ne obremenjujte se, če vse ne gre, da si ne pokvarite še domačih odnosov. 

Dvojčka

ANGEL REALIZACIJE vam pomaga da se načrti dobro odvijejo, pri tem bo podpora tudi v javnosti. Nadaljujte, pustite veselju da naredi svoje in opazujte, komu vse koristi vaš plan. 

Rak

ANGEL SPOZNANJ vam odpre oči, kako v vplivate na druge, kje se po nepotrebnem zapletate v pogovore ali prepire. Spoznanja pomagajo do sprememb v odnosih. 

Lev

ANGEL MAGNETNEGA PRIVLAKA pritegne marsikaj, tudi simpatije. Vi boste čisto zadovoljni, bližnji pa malo manj. Opazujte, kaj počnete in kaj si želite zares pritegniti. 

Devica

ANGEL NOVOSTI vas prevzame in marsikaj se spremeni – pristop v odnosih vas odpre za dobro sodelovanje, medsoseski odnosi bodo prijetnejši in bolj povezani boste z vsemi.  

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL LJUBEZNI  vas zvabi na krajši izlet, ki pa se lahko obrne v dogodivščino. Z njegovo pomočjo odkrijete zanimive kraje in družba vas prevzame. 

Škorpijon

ANGEL ANGAŽIRANOSTI  vas bo v komunikaciji in čustvih vzdrževal v sedanjem trenutku, da lahko uredite vse, tudi tiste bolj zakomplicirane odnose. 

Strelec

ANGEL LJUBEZNI vas tako močno drži v primežu, da ste pripravljeni narediti marsikaj, ne glede na vaš status. Ves dan se boste pripravljali na akcijo. 

Kozorog

ANGEL STRASTI vas zajame, tako da bodo pogovori s simpatijo malce neobičajni. Saj ne da bi jo želeli osvojiti, pomembno pa vam je, da komunikacija ostane aktivna. 

Vodnar

ANGEL PRIJATELJSTVA vam pripelje osebe, ki vam pomagajo urediti pomembne stvari. Opazili boste, koliko moči ste zgubljali sami in kako lahko sedaj postavite stvari na novo. 

Ribi

ANGEL DRUŽENJA vam koristi, vzemite pa si pravico, da vi odločate o tem, kdaj in kako. Tako ostajate sproščeni v sebi in pozitivni – vse, kar potrebujete za srečo. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.