Angelski dnevni horoskop za 25. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Akcije vam bo danes dal voljo in zagon, da uredite vse odprte zadeve. Zadihajte v nove energije in se osredotočite ter naredite načrt, da česa ne pozabite. Tako boste sprostili svoje misli in razbremenili fizično telo, da boste vse lažje in hitreje uredili.

Bik

Angel Sprejemanja vas danes vodi k sproščenosti. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje sodelovali v dogodkih dneva in dovolili življenju, da vam pokaže nove ideje in rešitve ter se usmerili na pot pozitivnih sprememb.

Dvojčka

Angel Spoznanja vam bo danes pomagal, da ugotovite, kakšen red in sistem želite v življenju. Tako boste ugotovili, kaj vam več ne služi in si s tem odprli nove poti za osebno transformacijo. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Rak

Angel Miru vam bo danes pomagal, da se boste lažje osredotočili nase. Izhajajte iz notranjega miru predvsem v čustovanju in razumevanju samega sebe, da lažje spustite stara čustvena bremena in se jih osvobodite. S podporo vašega dnevnega Angela boste ta dan preživeli sproščeno in mirno.

Lev

Angel Lahkotnosti vam bo pomagal, da se skozi današnji dan izrazite in pokažete vse tisto, kar skrivate v srcu. Zadihajte in se sprostite, da se energije prevesijo v vašo smer in si pridobite naklonjenost drugih. S podporo vašega dnevnega Angela boste z lahkoto vse uredili.

Devica

Angel Fokusa vas danes vabi k sledenju sebi. Na ta način boste lažje pričeli ureničevati svoje želje in ideje ter se prenehali obremenjevati z okolico. Osredotočite se na spremembe, ki so potrebne, okolica vam bo sledila.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vas danes vabi, da se mu predate. Tako mu boste lažje sledili in pozabili nase ter se predali sreči partnerja in vsemu lepemu, kar vam bo dan prinesel. Samski imate danes možnost, da srečate simpatijo.

Škorpijon

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. Tako boste dobili pomembna sporočila, ki vam bodo v pomoč pri nadaljnjih korakih, da se življenje obrne na pravo pot. Izkoristite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte z njim, da se vse skupaj postavi na pravo mesto.

Strelec

Angel Možnosti bo danes z vami in vas bo usmerjal, da se pravilno odločite. Izbirate lahko med potjo, ki vam daje večjo potrditev s strani okolice, druga pot pa je tista, ki vam daje več ljubezni in miru. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in zaupajte svoji srčni odločitvi.

Kozorog

Angel Podpore vas danes podpre, da pogledate okoli sebe in naredite potrebne spremembe v življenju. Preverite vse okoliščine in vsa dejstva, da pridete do novih spoznanj, ki vas bodo usmerila, kako se lotiti stvari na popolnoma drug način, da se življenje obrne v pravo smer.

Vodnar

Angel Sproščanja vas vodi skozi današnji dan. Bodite v družbi ljudi, ki so za vas pomembni in se z njimi iskreno pogovorite. S tem boste okrepili notranjo moč in ustvarili nove temelje v odnosih, ki vam bodo v podporo, ko jo boste potrebovali.

Ribi

Angel Izražanja vam bo danes pomagal, da se mirno pogovorite o vsem, kar vam leži na srcu. Vztrajajte pri mirni in iskreni komunikaciji, saj se boste lažje približali drugim in se skupaj uspeli vse dogovoriti, kar bo prineslo v vaše odnose več veselja, radosti in ljubezni.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.