Angelski dnevni horoskop za 25. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Možnosti vas danes podpre v načinu sodelovanja z drugimi. Lahko izberete možnost, kjer se postavite zase in tako postavite meje ter ohranite mir in zadovoljstvo, kar vam prinese dolgoročne pozitivne spremembe. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Komunikacije vas vodi skozi današnji dan. S sprejemanjem njegove podpore se boste lažje izrazili in razrešili vse svoje dvome in napredovali tako osebno kot poslovno. To vam bo prineslo sproščenost in veselje v odnose, kar bo okrepili vaš notranji mir in stabilnost.

Dvojčka

Angel Sprejemanja vas danes vabi, da zaupate in sodelujete pri vseh spremembah. Na ta način boste odprti za vse predloge in lažje boste sprejeli vsa darila, ki vam jih ponuja življenje. Odprite se za Blagoslove in darila, ki prihajajo v vaše življenje.

Rak

Angel Sproščanja vas danes vodi k sprostitvi vašega uma. Z njegovo podporo se boste lažje sprostili in posvetili sedanjosti ter prišli do spoznanj, kar vas bo podprlo pri pozitivnih spremembah v načrtovanju prihodnosti. Naj vas danes vodi vaš dnevni Angel, spomnite se nanj.

Lev

Angel Narave vas danes vabi v svoj objem. Na ta način boste vnesli v življenje novo svežo energijo in okrepili notranjo moč, kar vas bo podprlo za določene premike in nove poti. Sprejmite današnji navdih in podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Devica

Angel Sodelovanja vam danes pomaga v sodelovanju z drugimi. Spustite svoja prepričanja v svoj prav in zaprosite za pomoč, da se stvari izpeljejo na najbolj optimalen način za vas. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas bo pri tem vodil.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri vseh spremembah, da si uredite vaše življenje. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje sprejeli pomembne odločitve in se postavili zase ter s temokrepili svojo močno voljo in pogum za spremembe. Vse ostalo bo sledilo tem spremembam.

Škorpijon

Angel Fokusa vam bo skozi današnji dan pomagal, da se soočite z vsem, od česar bežite in se skrivate. Z njegovo podporo boste lažje usmerjeni v reševanje in opuščanje vsega, kar vas bremeni. Ne začenjajte novih stvari in se raje posvetite sebi in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas vodi skozi ta proces.

Strelec

Angel Odnosov vas danes vabi k iskrenosti in lahkotnosti. Zadihajte v nove energije in lažje boste skominicirali vse svoje želje in potrebe. Tako se bodo stvari postavile na svoje pravo mesto in sproščenost bo prisotna vsepovsod okoli vas, kar vam bo dalo voljo n moč za nadaljnja sodelovanja.

Kozorog

Angel Predaje vas vodi skozi današnji dan k osvobajanju starega načina sodelovanja z drugimi. Z ljubeznijo do sebe boste lažje spremenili način sodelovanja, kar vas bo osvobodilo in notranje okrepilo in zaupanje vase vas bo vodilo do novih korakov v smeri uresničevanja ciljev, ne glede na mnenja drugih.

Vodnar

Angel Odločanja vas bo danes usmeril, da spustite pričakovanja drugih. Ne dovolite, da vam okolica kreira vaš vsakdan, če vas vaš dnevni Angel podpira, da ste to kar ste. Sprostitev v nove energije vas bo dvignila na nov nivo zavedanja sebe.

Ribi

Angel Lahkotnosti vas danes podpre v načinu sprejemanja sebe. Z njegovo pomočjo boste lažje začutili svoje potrebe in želje in jih začeli aktivno uresničevati, kar bo okrepilo vašo voljo in optimizem. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sledite svojim željam.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.