Angelski dnevni horoskop za 25. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL DOBREGA ŽIVLJENJA vam ponuja roko sodelovanja – na vas je da se odločite za svojo smer. Se boste še vedno izogibali konkretnim stvarem v odnosih?

Bik

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI bo v odnosih želel v ospredje postaviti dobre stvari in če boste želeli vseeno vse izpeljati po svoji nestrpni plati, boste bližnje prizadeli. 

Dvojčka

ANGEL VZTRAJNOSTI pomaga da svoje želje postavite v ospredje in izkoristite srečo, ki je tokrat na vaši strani. Kaj boste konkretno naredili sedaj? 

Rak

ANGEL NOTRANJEGA MIRU želi da se izognete prepirljivosti v prijateljskih odnosih, posebej tistih novih, poglejte pa, kje bo zato potreben tudi kakšen kompromis. 

Lev

ANGEL MOČI pomaga urediti stvari iz preteklosti, ki so bile na čakanju. Situacija vam bo odprla zaupanje v odnosih z ljudmi nasploh, da lahko naredite korak naprej tudi v zasebnem življenju. 

Devica

ANGEL IZRAŽANJA vam želi pomagati pri gradnji dobrih odnosov, a kaže da ga raje ignorirate ravno zato, ker je vaša želja po pomiritvi bolj navidezna. Besede štejejo – kako in kaj govorite. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ŽIVLJENJA vas skozi čustva in dogodke preteklosti spomni kako zares živeti. Svoboda vam pomeni največ in spomini preteklosti vam obudijo kako do nje. 

Škorpijon

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI vas kljub uspehu vodi naprej postopoma, korak za korakom. Četudi se vam zdi da nič ne more it narobe, vam ne bodo pustili prehitevati dogodkov.

Strelec

ANGEL STRASTI  vas izzove, da pozabite tudi na svoje zdravje – ne glede na to, da vam je najpomembnejše.A že razmišljate o želeni svobodi? 

Kozorog

ANGEL PRETIRAVANJA bo vodil energije dneva, zaradi zbujene strasti boste na veliko obljubljali partnerju in sodelavcem. Poskrbite za svojo čustveno sprostitev in ne igrajte vsemogočnika. 

Vodnar

ANGEL MIRU ne pride od zunaj, čeprav naredite vse, da vam nekdo potrdi da je vse ok. Tudi z jezo tega ne spremenite – kaj pa sedaj? Kako sodelovati z angelom?. 

Ribi

ANGEL STRASTI se aktivira skozi pogovore in zbudi notranjo kreativno silo v vas. Potrudite se in izkoristite odskočno desko za delovanje naprej. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot