Angelski dnevni horoskop za 26. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vas bo danes objel in zdravilne energije marelične barve vas bodo zmehčale, umirile, da ostenete foksirani nase. Tako se boste poglobili vase in spustili vsa pričakovanja, ki jih imate do drugih. To vas bo sprostilo, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vaše fizično telo. 

Bik

Angel Prijateljstva vas danes vabi, da mu sledite. S sprejemanjem njegove podpore in podpore enerij modre barve boste osvežili tako vaš um kot čustva, kar vam bo prineslo veselje, radost in nove energije v odnose. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Akcije vas danes vzpodbuja, da uredite vse, kar je potrebno. Kvaliteta energij rdeče barve vas bo aktivirala, da se tega lotite sistematično in razrešite vse dvome, ki vas pri tem ovirajo. To bo okrepilo vašo moč in vam pokazalo optimalne rešitve. Sodelujte in bodite aktivni.

Rak

Angel Zavedanja vas bo vodil skozi današnji dan, da pridete do določenih spoznanj. Podpora energij indigo barve vam bo prinesla potrebno jasnost, da prepoznate svoje vzorce in navade, ki vas v določenih situacijah odmikajo od drugih. Tako boste lažje opustili staro in naredili korak naprej v boljše življenje. 

Lev

Angel Razumevanja vas danes vodi v lahkotnost. S podporo energij zelene barve, ki vas prinesejo nežnost in mirnost, boste sproščeno odreagirali na vse, kar se dogaja okoli vas. To vam bo dalo nov pogled na celotno situacijo in okrepilo razumevanje sebe in drugih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Devica

Angel Narave vas danes podpre v negi in skrbi zase. S podporo energij srebrne barve boste lažje sledili ritmu svojega telesa, okrepili svojo moč, se sprostili in osvobodili negativnih mislih. Naj vas vaš dnevni Angel pri tem vodi, sprejmite podporo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vas danes podpre v sproščenosti. Žarki zlate barve vas bodo objeli in lažje se boste predali novim energijam, ki bodo v vas vzpodbudile zadovoljstvo in radost. To vas bo okrepilo v čutenju sebe in domišljija vam bo odprla nove poti, nove priložnosti.

Škorpijon

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sprejemanju odgovornosti. Kvaliteta energij turkizne barve vam pomaga ohraniti notranji stik in jasnost, da lažje izpeljete vse, kar si želi vaše srce in pri tem spustili občutke nezaupanja in strahu. Izkoristite podporo in sodelujte, da si ustvarite prihodnost, ki si jo želite.

Strelec

Angel Možnosti vas danes vzpodbuja k določenim aktivnostim. S podporo energij rumene barve se boste okrepili v notranji moči, kar vam bo dalo voljo, da se posvetite načrtovanju prihodnosti. Sprejmite podporo in si organizirajte življenje na novo.

Kozorog

Angel Sprejemanja je danes z vami in žarki oranžne barve vas bodo objeli, da spustite vsa stara čustva in začutite, kaj si resnično želite. Sprejmite sebe, dovolite si sprememb in se predajte novim energijam veselja in ljubezni, ki vas bodo usmerili na najbolj optimalno pot. 

Vodnar

Angel Lahkotnosti vas danes vodi v sproščen način življenja. Zdravilne energije bele barve vam bodo prinesle svežino, drugačnost, lahkotnost, kar vas bo globinsko sprostilo, izboljšalo vaše počutje in pozitivno vplivalo tudi na vaše odnose.

Ribi

Angel Vztrajnosti vam danes pomaga pri spremembah. Zdravilne energije vijolične barve vam bodo prinesle mir in bolj jasno se boste lahko osredotočili na tisto, kar je potrebno narediti, da se spremembe vpeljejo v vaš vsakdan. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.