Angelski dnevni horoskop za 26. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Predanosti vas danes podpre v notranji harmoniji, da začutite predanost sebi. Na ta način boste dan preživeli sproščeno, umirjeno in podpora energij marelične barve vam bo pomagala, da se odmaknete od negativnih vplivov okolice in začutite notranji mir in si okrepite samozavest.

Bik

Angel Srčnosti vas bo danes objel in vodil skozi dan. Z njegovo podporo in podporo zdravilnih energij roza barve se boste sprostili in povezali z ljudmi, ki imajo v vašem srcu posebno mesto, kar bo okrepilo zaupanje vase in lažje se boste prepustili ter dovolili, da ljubezen vstopi v vaše življenje.

Dvojčka

Angel Odnosov vam danes pomaga v sproščenosti. Tako boste lažje pustili preteklost tam, kjer ji je mesto in podpora energij indigo barve vam bo prinesla nova spoznanja. Prepustite se vodstvu vašega dnevnega Angela in naj vsak odnos postane unikaten odnos, ki vam prinese zadovoljstvo in srečo.

Rak

Angel Komunikacije vam bo danes vodil k lahkotnosti. Z izražanjem svoje resnice in s podporo energij zelene barve boste lažje ohranili notranji mir in harmonijo, ki jo boste prenesli tudi na druge ljudi. S tem boste pridobili zaupanje drugih in okrepili živjenjsko energijo.

Lev

Angel Sprejemanja vas danes vabi v sproščenost predvsem do sebe. Tako boste ugotovili, komu lahko zaupate in komu boste posvetili svoj dragoceni čas in zdravilne energije rdeče barve vam bodo pomagale pri globinskem sproščanju in sprejemanju novega načina sodelovanja z drugimi.

Devica

Angel Čutenja vas skozi današnji dan vodi in usmerja. Zdravilne energije svetlo modre barve vas podprejo v jasnosti in iskrenosti, da sebi priznate svoja najgloblja čustva in se osvobodite pritiskov okolice. Sprostite se v sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Možnosti vam bo danes pomagal, da zaupate sebi in izberete pravo pot zase. Pri tem vam bodo v podporo energije oranžne barve, ki vas bodo vodile k čutenju sebe in svojih želja in vas na ta način umaknile od negativnih vplivov drugih. To vam bo prineslo mir in lažje se boste posvetili nadaljnjim korakom.

Škorpijon

Angel Resnice vas v današnjem dnevu podpre in zdravilne energije rumene barve vam bodo okrepile notranjo moč, da se izrazite in iskreno poovorite z drugimi. Tako boste razrešili določene dvome in napredovali tako osebno kot tudi poslovno in naredili pozitivne premike v svojem življenju.

Strelec

Angel  Svobode vas danes vodi k osvobajanju vašega načina razmišljanja. Osredotočite se na sedanjost in podpora energij turkizne barve vam bo  pomagala pri vzpostavitvi notranjega miru, da se lažje globinsko sprostite in se pomirite s preteklostjo.

Kozorog

Angel Sproščanja vas danes vabi v sprostitev vašega telesa in duha. Prepustite se vodstvu vašega dnevnega Angela in sprejmite podporo energij zlate barve, da vam predajo vse tisto, kar potrebujete v tem trenutku, da si ustvarite nove temelje za boljšo prihodnost.

Vodnar

Angel Miru vas danes vabi, da mu zaupate in sledite. Pri tem vas podprejo energije bele barve, da lažje naredite določene zaključke in zaživite čisto na novo. Izhajajte iz prostora notranjega miru, da začutite svojo moč, kar podpre vašo ustvarjalnost in okrepi življenjsko energijo ter izboljša fizično počutje.

Ribi

Angel Podpore vam danes preda podporo, da sledite spremembam. Zdravilne energije srebrne barve vam bodo pomagale pri razumevanju sebe in drugih, če se boste le sprostili in odprli spremembam v dobro ter jih tako povabili v svoje življenje. Dnevni Angel lahko z vami ostane dlje časa, če redno dnevno sodelujete z njim.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.