Angelski dnevni horoskop za 26. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščanja vas bo usmerjal skozi današnji dan. Tako boste lahko opustili vsa stara čustva in energije zelene barve vam bodo prinesle osvežitev in pomiritev. Sprostite se in dovolite, da si povrnete svojo pravo notranjo moč in dobro počutje. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Harmonije vas bo danes objel in popeljel skozi dan. Zdravilne energije marelične barve vas bodo pomirile in dalo podporo, da izrazite svoje občutke in misli. To bo prineslo tako vam kot v odnose harmonijo in nove sveže energije, ki bodo izboljšale tudi vaše počutje.

Dvojčka

Angel Miru vas danes vabi k lahkotnosti. Z njegovo pomočjo in kvaliteto energij roza barve boste lažje poslušali svoje srce in v vsem, kar se bo dagajalo okoli vas, izhajali iz prostora notranjega miru. S tem boste sprostili vaš um in način komuniciranja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.. 

Rak

Angel Sodelovanja vas danes podpre, da sprejmete odgovornost zase. Zdravilne energije oranžne barve vas bodo pri tem dodatno podprle, da lažje ugotovite, kje izgubljate na svoji moči in si priznate, kaj si pravzaprav želite v odnosih z drugimi.  Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličite. 

Lev

Angel Razumevanja vas skozi današnji dan vodi k spoznanjem, ki bodo dolgoročno spremenila vaše življenje. Kvaliteta energij srebrne barve vam bo prinesla svežino in lažje boste spustili skrbi o vaši popolnosti. Tako boste lažje sprejeli nove energije in naredili korak k večjemu zavedanju sebe in tudi drugih.

Devica

Angel Vztrajnosti vas bo danes aktiviral v potrpežljivosti. S sprejemanjem energij vijolične barve boste ohranili fokus na sebi in s tem ohranili nivo dobrih energij, ki vam bodo odprle nove priložnosti in nove poti. Naj vas pri tem vodi vaš dnevni Angel, večkrat čez dan se spomnite nanj.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Fokusa vas danes vabi, da ste osredotočeni nase in na svoje delo. Sprejmite njegovo podporo in podporo energij temno modre barve, ki vam bodo pomagale, da se odločite za najbolj optimalno rešitev, ki vam dolgoročno prinese večjo stabilnost in voljo za naprej.

Škorpijon

Angel Ljubezni vas bo danes objel in vodil skozi dan. Kvalitete energij rdeče barve vam bodo pomagale pri zdravljenju vaših najglobljih ran, samo dovolite si jih priznati, da se proces osvobajanja lahko prične. S tem boste odprli vrata za vso blagostanje, ki je za vas pripravljeno.

Strelec

Angel Možnosti  vas bo skozi današnji dan vodil in vam pomagal, da spremenite vaš način mišljenja in dela. S podporo energij indigo barve boste lažje sledili vsemu dogajanju in pri tem dobili spoznanja, kako do boljšega in lepšega življenja. Sprejmite podporo, da se življenje obrne v pravo smer.

Kozorog

Angel Komunikacije vam bo danes pomagal pri spremembah v odnosih. Zdravilne energije svetlo modre barve vas vodijo v  iskrenost, da se s tem osvobodite togosti in razrešite nesoglasja v odnosih. Ne dovolite, da vas stara prepričanja odmaknejo od tega, saj imate vso podporo vašega dnevnega Angela. 

Vodnar

Angel Počitka vas danes vabi k umiku od okolice. S podporo energij zlate barve boste prišli do jasnosti, da naredite potrebne korake naprej in si s tem povrnete svojo pravo notranjo moč in pogum. To vam bo prineslo veselje, kreativnost in okrepilo fizično telo, ki bo lažje zadihalo.

Ribi

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh spremembah. Kvaliteta energij turkizne barve vas bo zaščitila pred negativnimi vplivi okolice, da boste lažje zbrani tukaj in zdaj. Na ta način boste prišli do novih idej in realizirali vse tisto, kar že nekaj časa načrtujete in si želite. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.