Angelski dnevni horoskop za 26. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL KARME danes odpre energije, ki jih rabite sprostit in počakat, da napetost popusti. NI čas za nove projekte, da vas angel ne zaplete v nepotrebne ovinke na poti

Bik

ANGEL FOKUSA NASE vas vodi v vašo reko življenja – sprejemanje tega, kar vam življenje daje. Dovolite da prinese rešitev za notranji čustven kaos.

Dvojčka

ANGEL PREPUŠČANJA toku življenja vas povleče ven iz nesmiselnega upiranja in vas pelje v smer stvari, ki jih potrebujete. Zaupajte življenju, uživajte v potovanju.

Rak

ANGEL NEGOVANJA skozi vas poskrbi za vse družinske člane – tudi vi uživate ko jim izpolnjujete želje. Domača harmonija vas malo umakne od poslovnih obljub.

Lev

ANGEL DOBRE VOLJE sodeluje v odnosih – kljub trenjem ohranjate optimizem in na pozitiven način razmišljate o spremembah. V pogovorih bo precej iskrivosti.

Devica

ANGEL MILOSTI vam pomaga na vse pogledat z drugačnega zornega kota, da lažje omehčate svoj način izražanja in pokažete razumevanje za drugačnost.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL PRETEKLOSTI na plan prinaša žalost in stara čustva, za katere ne veste še čisto, kaj z njimi. Pri tem vam okolica ne bo znala pomagati, počakajte, da se vihar poleže.

Škorpijon

ANGEL STRPNOSTI vam bo v službi pomagal razumeti, da drugi morda nimajo toliko elana in energije in enakih možnosti. Usmerite svojo energijo v fizično aktivnost.

Strelec

ANGEL NAČRTOVANJA pomaga usmeriti vašo življenjsko energijo, da še bolj z veseljem gledate na prihodnost. Konkretne korake in ideje si zapišite.

Kozorog

ANGEL USODE vas podpre pri novih stvareh. Kako se boste lotili? Saj veste da je odločitev vaša, zato sprostite svojo domišljijo in spustite nove ideje v življenje.

Vodnar

ANGEL DOBREGA POČITKA vas končno ujame in čas je, da si dobro okrepite moči za naprej. Šele utrujenost vas pripelje do vprašanja, za koga se sploh tako trudite.

Ribi

ANGEL UŽIVANJA vas bo peljal skozi dan na svoj način – sproščeno, brez naglice. Opazujte, koliko kreativnosti se ob tem aktivira v vas in kam jo usmerit, da dosežete največ.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot