Angelski dnevni horoskop za 26. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Hvaležnosti vas danes vodi, da začutite podporo in ljubezen bližjnih. Zadihajte v nove energije in s podporo energij roza barve se boste tudi vi odprli energijam ljubezni, nežnosti in hvaležno sprejeli vse, kar imate in to pričeli ceniti. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela in povabite nove energije v življenje.

Bik

Angel Sprejemanja vas danes vodi v sproščenost. Z njegovo pomočjo in podporo energij marelične barve boste lažje začutili, kakšna je vaša vloga v odnosih z bližnjimi, kar vam bo pomagalo, da odprete srce sebi in drugim. S tem boste sprostili svojo napetosti in se pričeli veselite vsakega dne posebej. 

Dvojčka

Angel Notranjega Miru vas danes vabi, da negujete svoj notranji mir. Tako se boste umaknili od vsega, kar se dogaja okoli vas in s podporo energij vijolične barve ohranili fokus na sebi in zaživeli v harmoniji s seoj in okoljem. Zaupajte vodstvu vašega dnevnega Angela, ki vas bo usmeril vase. 

Rak

Angel Odnosov vam bo danes v pomoč, da spremenite vaš način sodelovanja z drugimi. S podporo energij indigo barve boste prišli do spoznanj o sebi in preteklosti, kar vam bo pomagalo narediti določene spremembe v izražanju svojih občutkov. Spoštujte sebe in se sprostite v sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela.

Lev

Angel Predanosti vas bo vodil skozi današnji dan. Umik od vsega je najbolje, da se okrepite in s podporo energij oranžne barve vam ne bo težko prepustiti odgovornost drugim. Na ta način boste pokazali, kaj si v bodoče želite in ohranili nivo dobrih energij.

Devica

Angel Umika vas danes vabi, da se umaknete od vseh bližnjih. Vsa zunanja dogajanja bodo moteča za vas, sprejmite podporo energij zelene barve ki vas bo ovila v svežino, da se posvetite sebi in tistemu, kar vas veseli. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela in ga povabite, da vas usmerja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zadovoljstva vas bo danes aktiviral, da naredite vse tisto, kar želite. Zdravilne energije rumene barve vam bodo predale potrebno moč in zaupanje vase, da stopite korak naprej in tako umaknete od sebe vse tiste, ki samo godrnjajo in vas spravljajo v težave.

Škorpijon

Angel Svobode vas bo vodil in usmerjal skozi dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij zlate barve boste  prišli do moči in fokusa, da lažje razmislite, na kašen način sebi in bližjnim zagotoviti večjo stabilnost in varnost. To vam bo dalo občutek svobodo in vam pomagalo pri nadaljnjih korkaih.  

Strelec

Angel Spreminjanja vas danes vabi, da se bolj povežete sami s seboj. S tem boste sprostili napetosti v sebi in odnosih, zdravilne energije bele barve pa vam bodo prinesla svežino, mehkobo in spoznanje, da najprej objemite sebe, svoje občutke in stopite po poti naprej. Naj vas vaš dnevni Angel pri tem vodi in usmerja.

Kozorog

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da se odločite zase in naredite vse tisto, kar ste odlašali. Kvaliteta energij magente barve vas bo objela in vodila skozi vse spremembe, da lahko naredite napredek in se odmaknete od preteklosti. Sprostite se v sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela, da lahko naredite osebni preboj.

Vodnar

Angel Komunikacije vas danes podpre v lahkotnosti. S podporo energij turkizne barve boste lažje izrazili svojo resnico in pri tem izhajali iz trenutnega stanja. To vam bo pomagalo, da začutite v sebi lahkotnost in se pomirite z vsem okoli vas. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Podpore vas danes podpre pri pozitivnih spremembah. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij srebrne barve boste lažje potegnili črto in začeli ustvarjati življenje čisto na novo. Pri tem ne dovolite drugim, da vas vračajo v preteklost, saj vas vaš dnevni Angel vodi k vzpostavitvi novega reda in sistema.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.