Angelski dnevni horoskop za 26. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščenosti vas danes vabi, da mu sledite in zdravilne energije roza barve vas bodo osvežile, prinesle mehkobo in nežnost, da priznate sebi najglobjla čustva. Sprostite se in sprejmite podporo, da začutite vibracije ljubezni, ki vas bodo vodile v globlje čutenje sebe in vam pomembne osebe.

Bik

Angel Motivacije vas danes podpre, da spremenite način življenja. Z njegovo podporo in podporo energij rdeče barve boste lažje v vaš vsakdan vpeljali fizične aktivnosti, kar vas bo povezalo s fizičnim, materialnim svetom. To vam bo okrepilo željo po rezultatih in uspehu.

Dvojčka

Angel Akcije vam danes preda podporo, da sprejmete odgovornost zase. Kvaliteta energij rumene barve vam prinese voljo in moč, da se lažje izpostavite v javnosti in pokažete, kako v prakso vnesti določene spremembe in jim slediti. To vam bo prineslo več spontanosti, kar vam bo dolgoročno koristilo.

Rak

Angel Sodelovanja vas danes vodi k večji organiziranosti. Z njegovo podporo se boste lažje usmerili vase, podpora energij indigo barve pa bo blagodejno vplivala na vaše misli, da boste bolj zbrano sledili vašii intuiciji in si zaupali v tem kaj in kako počnete.

Lev

Angel Srčnosti vas bo danes objel in zdravilne energije zelene barve vas vodijo v mir, sproščenost in vas globlje povežejo s samim seboj. Tako se boste odprli za nove energije ljubezni, kar vam bo dalo nov smisel življenja in vam prineslo večjo senzibilnost. 

Devica

Angel Kreativnosti vas danes podpre v vaših srčnih željah. Z njegovo podporo in podporo energij oranžne barve boste začutili veselje za nove stvari, pozitiven odnos do življenja vas bo navdahnil, da si ustvarite novo smer na poslovnem področju. Sprejmite podporo, da se življenje obrne v smer, ki jo želite.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Spreminjanja vas danes vabi, da sledite dogodkom dneva. Zdravilne energije modre barve vas skozi ustvarjalnost vodijo do novih ljudi, kar vam lahko dodatno popestri vaše življenje. Tako boste umirili vaš um, a kljub temu dobili potrebno vedrost in jasnost, kar vam bo dalo nov pogled na življenje.

Škorpijon

Angel Sprejemanja je danes z vami in vam pomaga, da prenehate bežati od danih obljub in odgovornosti. Žarki zlate barve vas bodo globinsko prečistili in dali moč za spremembe, ki jih boste dosegli na način, da uredite določene stare stvari in izpolnite dane obljube. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas vodi čez proces. 

Strelec

Angel Iskrenosti vam je danes v pomoč, da se soočite s preteklostjo. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij marelične barve boste lažje pogledali vsa zatrta čustva, jih sprejeli in tako v sebi našli ravnovesje. To vam bo prineslo preboj na vseh področjih.

Kozorog

Angel Priložnosti vas danes podpre pri spremembah. Zdravilne energije bele barve vam bodo dale jasnost, da spoznate, da so težave in izzivi pravzaprav možnosti za večje zaupanje sebi. To vam bo prineslo optimizem in lažje boste stopili korak naprej. Naj vas pri tem vodi podpora vašega dnevnega Angela.

Vodnar

Angel Novih začetkov vas danes aktivira v smeri neznanega. Podpora energij srebrne barve vam bo pomagala pri vzpostavitvi novega sistema, kar bo k vam pripeljalo tudi nove ljudi, ki vam bodo pokazali nove, optimalne  poti za uresničitev vaših ciljev. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Druženja vas danes podpre v lahkotnosti. Zdravilne energije turkizne barve vam bodo prinesle zbranost, zaupanje in sproščeno komunikacijo, kar vas bo napolnilo z življenjsko močjo in prineslo sveže zamisli. Sprejmite podporo in se sprostite, saj vam dan prinaša pozitivna presenečenja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.