Angelski dnevni horoskop za 26. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Jasnosti vas danes podpre pri opazovanju in čutenju vsega okoli vas, kar vam bo pomagalo razrešiti določene strahove povezane pri dojemanju vas samih. Jasno vam bo, kaj želite in kdo so pravi ljudje za vas. Povezujte se z vašim dnevnih Angelom, da vam pri tem pomaga.

Bik

Angel Srčnosti vas danes podpre v dojemanju drugačnega življenja, da zaznate, za koliko stvari ste lahko hvaležni. Tudi za vašo srčnost, ki jo danes pokažite ljudem in videli boste, kako vse okoli vas lahkotnejše steče. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Ljubezni vas tudi danes spremlja in vam bo pomagal, da s srčno komunikacijo dosežete nov nivo dojemanja in sprejemanja ljubezni. Sprostili se boste in čutili, da je danes vse mogoče, kar lahko postane novo vodilo v vaš vsakdan.

Rak

Angel Sodelovanja vas danes podpira, da v sproščenem načinu skozi dan sprejemate vsa potrebna sporočila, namige, ki vam bodo pomagali pri dobremu sodelovanju z drugimi. Ne zapletajte se v konflikte, če vas vaš dnevni Angel vodi k sproščenem delovanju.

Lev

Angel Lahkotnosti vas danes vodi skozi pozitivne spremembe, ki bodo imeli velik vpliv na vašo prihodnost. Z vami bo sodeloval v vseh odnosih z ljudmi in vam pomagal do tiste jasnosti, da boste lahkotno delovali do sebe in  drugih, kar si že nekaj časa želite.

Devica

Angel Miru vas danes vodi, da začutite harmonijo v vašem domu, z vašimi bližnjimi in v vas samih. Kdo z vami resonira na pravi način in kašen je ta način, na ta vprašanja lahko danes dobite odgovore. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in ne dovolite, da bi okolica v vas naredila nemir.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Izražanja vam danes pomaga pri iskanju rešitev preko izražanja. Ljudje vam bodo radi priskočili na pomoč, če boste iskreno izrazili svoje težave in jih prosili. Dovolite si, da se začne novo poglavje vašega življenja, saj se preko komunikacije ubesedijo ideje, ki jih lahko sprejmete tudi od drugih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Škorpijon

Angel Reda vas danes vodi skozi dan, da ugotovite, kdo vas odmika od vaših ciljev, kje izgubljate vaš čas in s tem tudi voljo, veselje, ustvarjalnost. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas podpira, da poskrbite zase.

Strelec

Angel Umika vas danes vabi k odkrivanju vaših potencialov, ki spijo v vas. Mogoče se v vas prebudi želja po nečem, kar ste pozabili, da ste si želeli ali pa po nečem novem. Izkoristite ta dan za nove, nore ideje, ki se v prihodnosti lahko izkažejo za zelo dobre.

Kozorog

Angel Pozornosti vam bo danes pomagal, da se ne vpletete v finančne dolgove, posojila in da tudi vi ne posojate denarja. Raje se lotite fizičnega dela in pozabite danes na denar. Sodelujte z vašim dnevnim Angelov, saj bodo vplivi okolice močni.

Vodnar

Angel Notranjega zdravljenja vas danes vodi do k globinski sprostitvi, da se lahko vaše fizično telo sprosti, rehabilitira in vzpostavi novo strukturo delovanja. Umaknite se tudi od domačih, naj danes oni poskrbijo za vse. Energije vas bodo vodile k sprostitvi, samo dovolite jim.

Ribi

Angel Nežnosti vas bo danes podprl v vseh odnosih, da se pokažete na svoj pravi način. Pokažite vsem, da jih imate radi in pri tem ne pozabite nase. Bodite avtentični. Dovolite energijam vašega dnevnega Angela da vas odprejo in vodijo pri temu.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot