Angelski dnevni horoskop za 26. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas do danes vodil med ljudi. Iskrena, srčna komunikacija v odnosih vam lahko prinese tudi novo simpatijo, zato sodelujte v dogajanju ter sledite svojemu srcu in intuiciji ter poiščite okolje, kjer se dobro počutite in ste to kar ste.

Bik

Angel Strasti vas bo danes vodil skozi današnji dan. Polni boste življenjske energije, ki jo bo nasprotni spol močno zaznaval, zato tisti, ki niste samski, posvetite se svojemu partnerju in ne flirtajte z vsemi naokoli.

Dvojčka

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri spremembah. Vzemite si čas in načrtujte vse, kar želite spremeniti, dokončati v tem poletju. To vam bo prineslo sveže energije in podporo, da si ustvarite nove temelje tako za vaš dom kot prihodnost. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da vas pri tem vodi.

Rak

Angel Hvaležnosti vas danes vabi, da pogledate na vse okoli sebe, vse, kar ste do sedaj dosegli. Bodite ponosni nase in hvaležni za svojo moč, prilagodljivost in voljo. To vam bo dalo veselje za novo poglavje v življenju.

Lev

Angel Umika vas danes vabi, da dovolite in prepustite drugim, da poskrbijo za vse, kar je potrbeno. Vi samo opazujte situacijo in se veselite, da lahko uživate v svojem miru. S tem boste odprli prostor srčnosti, ljubezni zase in za vse okoli vas.

Devica

Angel Zdravljenja vam danes pomaga, da boste lažje pozitivno usmerjeni in spremenili svoje čustveno stanje. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela vas bo razumevanje sebe vodilo v sprejemanje potrebnih sprememb, da se sprostite in na novo regenerirate.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sreče vas vodi skozi današnji dan v lahkotnosti. V vaše življenje lahko prinese darila, ljubezen, prijetne ljudi in dogodke, če se boste le sprostili in prepustili toku dogodkov. Dnevni Angel lahko z vami ostane dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Škorpijon

Angel Razuma vas danes podpre v pravilnih odločitvah. Ne nasedajte ljudem, ki vam sami od sebe ponudijo pomoč ali celo dodaten zaslužek, raje najprej preverite vsa dejstva in se prepričajte o rezultatih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Strelec

Angel Sprejemanja vas danes podpre v načinu sprejemanja daril. Sprejmite jih srčno, ponosno in veselo, a pri tem ostanite v notranjem miru. Tako se boste ubranili pred napadi drugih, ki bodo na vas ljubosumni. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in sprejmite njegovo podporo.

Kozorog

Angel Fokusa vam danes pomaga, da ste osredotočeni nase in svoje cilje. Pretirano zanimanje okolice vam lahko odnese vam pomembne stvari, zato vztrajajte pri svojih ciljev in se ne oddaljujte od njih. Naj vas pri tem vodi vaš dnevni Angel, spomnite se nanj.

Vodnar

Angel Sproščanja vas danes vabi k veselju in sodelovanju z drugimi. Spustite svoja pričakovanja in se prepustite dobri zabavi. To vas bo sprostilo, razbremenilo in vam povrnilo energijo ter notranjo moč. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo vse skupaj lažje.

Ribi

Angel Miru vas bo danes objel. Z njegovo pomočjo boste lažje ugotovili, da imate vse, kar je za vas pomembno. To vas bo pomirilo in vam dalo moč, da lahko ustvarite tudi več, če si to res močno želite. Če boste izhajali iz svojega notranjega miru, se bodo stvari prav obrnile.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.