Angelski dnevni horoskop za 26. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Notranjega Reda vas danes vzpodbuja, da se umirite. Notranji red vas odpre, da vidite, kje potrebujete spremembe, da se sprostite, okrepite fizično telo in si naberete novih moči za nadaljnje korake. Sprejmite podporo dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Jasnosti vas bo aktiviral v iskanju boljših rešitev za sodelovanje tako s samim seboj kot drugimi. Ustavite misli in ga nagovorite, da vam pokaže, kaj morate sprejeti ali opustiti in to jasno skomunicirati z drugimi. Ne vpletajte se v nepotrebne stvari, posvetite se raje sebi.

Dvojčka

Angel Umika vas danes vabi, da se umaknete od vseh in ugotovite, kaj vam jemlje fokus, čas in energijo. Tako boste lažje sprejeli potrebne odločitve in naredili določene zaključke, da se aktivirate v smeri pozitivnih sprememb. Predajte se vodstvu vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Odnosov vas danes podpira pri vseh spremembah. Ne zapirajte se v svoj sanjski svet, ampak sodelujte z drugimi in naredite, kar ste obljubili. Tako se vam bo okrepila samozavest, povrnili si boste zaupanje drugih in odnosi bodo lahkotnejši, kar vam bo vsem prineslo več veselja in življenjske energije.

Lev

Angel Priložnosti vam bo danes pomagal, da se sprostite in se postavite zase in za vse, kar je za vas pomembno. Tako boste naredili pozitivne spremembe, ki vas bodo vodile do novih spoznanj o sebi in spet boste začutili tisto pravo voljo in veselje po odkrivanju novega, neznanega.

Devica

Angel Sprejemanja vas danes podpira, da se odprete sprejemanju lepote življenja. Pri tem naj vas vodi vaše srce, spustite nadzor, sprostite se in dovolite tudi drugim, da se sprostijo in se sami odločijo, kaj si želijo. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vas danes vodi k lahkotnemu sodelovanju z drugimi. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje sledili sebi, svojemu miru in drugim dovolili svobodo, da se sami spoprimejo s svojimi izzivi.

Škorpijon

Angel Sproščanja vam bo danes pomagal, da boste lažje ostali osredotočeni nase. Ne jemljite stvari osebno in ne dovolite drugim, da vstopajo v vaš osebni prostor, če vas vaš dnevni Angel nagovarja, da se sprostite in počakate, da se stvari postavijo na svoje mesto in se pokaže jasna slika, kam vas usmerjajo energije.

Strelec

Angel Srčnosti vas bo danes objel in vodil skozi dan. Ostanite zvesti sebi in se odmaknite od vseh negativnih ljudi in samo uživajte v vsem, kar vas notranje sprosti in zmehča. Ne opravičujte svojega počutja ali obnašanja, poslušajte svoje srce in mu sledite. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela.

Kozorog

Angel Odločanja vam danes pomaga, da sledite svojim občutkom. Tako boste ugotovili, kje potrebujete spremembe, da se aktivira vaša notranja moč, ki vas bo vodila, da naredite korake v smeri osvobajanja starih čustev in misli. Sprejmite pomoč vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Vodnar

Angel Razumevanja vas danes vodi k sodelovanju z drugimi. Tako si boste lažje pridobili njihovo razumevanje in podporo, vendar pa bodite pozorni, da ste pri tem odprti tudi za njihova mnenja in predloge. Sledite dogodkom dneva.

Ribi

Angel Podpore vas danes podpre, da se osredotočite na svoje dobre lastnosti. Tako boste lažje bolj optimistično pogledali na prihodnost in se aktivirali v smeri pozitivnih sprememb. K vam bo pripeljal ljudi, ki vam bodo pri tem pomagali, kar vam bo dalo dodatno voljo in pogum za naprej.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.