Angelski dnevni horoskop za 26. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščanja vas podpre v sproščenosti. Z njegovo pomočjo se boste lažje osredotočili nase in sprostili čustva, umirili um in regenerirali svoje fizično telo. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, da vas vodi skozi dan.

Bik

Angel Odnosov vas danes vabi, da začutite nove energije v odnosih. Ne zapirajte se vase, ampak pojdite med prijatelje, da si naberete novih moči, kar vam bo prineslo občutek pripadnosti in stabilnosti, ki ga potrebujete. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Jasnosti vam danes pomaga, da se osredotočite nase. Iskrenost in lahkotnost v izražanju vam bosta v pomoč, da se osredotočite na pozitivne stvari in kmalu vam bo jasno, kaj morate spremeniti, da si lahko postavite nove zdrave temelje na vseh področjih.

Rak

Angel Vztrajnosti vas skozi današnji dan vodi in spodbuja, da sledite sebi. Ne dovolite, da vas trenutni problemi umaknejo od svojih ciljev, sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in poglejte na vse skupaj z nove perspektive.

Lev

Angel Prijateljstva vas danes vabi k druženju s prijatelji. Sprejmite njihovo povabilo in aktivno sodelujte v vseh aktivnostih, kar vam po pomagalo, da se sprostite in se prenehate obremenjevati z malenkostmi. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Devica

Angel Sodelovanja vas danes vzpodbuja, da sprejmete vse novosti, ki prihajajo k vam. Z iskreno komunikacijo in sodelovanjem boste sprostili notranjo napetost in lažje sprejeli ponujeno pomoč, ki vam bo odprla nova vrata za pozitivne spremembe.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sprejemanja vam skozi današnji dan pomaga, da ohranjate vaš notranji mir. Tako boste k sebi pritegnili tiste ljudi, ki vas podpirajo, kar bo okrepilo vašo pripravljenost na nadaljne korake in iskrenost v mislih in besedah.

Škorpijon

Angel Samostojnosti vam daje podporo, da sprejmete določene odločitve v odnosu do drugih. Naj vas okolica ne potegne v nesmiselne pogovore, če vas vaš dnevni Angel vodi, da se odločite zase in ohranite nivo dobrih energij.

Strelec

Angel Novih začetkov vas danes podpre, da spustite vsa bremena preteklosti. Sprejmite njegovo podporo in lažje boste začeli ustvarjati, kar si želite. Začutite notranjo strast do tega, kar vam je všeč in zaupajte, da ste na pravi poti. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Kozorog

Angel Osvobajanja vas danes vodi k osvobajanju starega načina življenja. Naj vas občutki nezaupanja ne potegnejo stran od pozitivnih sprememb, ampak sprejmite vse, kar se vam ponuja, da se osvobodite vsega balasta in s tem povabite obilje v življenje.

Vodnar

Angel Veselja vas bo danes objel in poskrbel, da se sprostite. Sprejmite njegovo podporo in se veselite življenja in vsega dobrega, ki vam prinaša vsakdan. To vam bo prineslo sproščenost in nove ideje ter upanje, da se prepustite novemu življenju, ki trka na vrata.

Ribi

Angel Akcije vas danes vodi, da dokončate vse tisto, kar ste si naložili sami ali pa ste sprejeli od drugih. S sprejemanjem njegovih energij se boste lažje posvetili delu in se s tem osvobodili starih misli ter postavili nove, drugačne temelje za nadaljevanje poti.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.