Angelski dnevni horoskop za 27. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Akcije vas danes podpre v skrbi za fizično telo. Bodite telesno aktivni in zdravilne energije oranžne barve vam bodo pomagale pri globinski sprostitvi. Tako boste lažje spustili tudi vse negativne misli, kar vam bo pomagalo pri transformaciji tako telesa, uma in duha.

Bik

Angel Moči vam bo danes dal zagon, da se postavite zase. Z njegovo pomočjo in podporo energij rdeče barve boste polni energije in poguma, da izpeljete vse spremembe in uresničite cilje, ki ste si jih zastavili. Okolica vas bo pri tem podprla, samo izrazite se.

Dvojčka

Angel Izražanja vas danes vodi k lahkotnosti. Na ta način boste lažje izrazili svoja čustva in kvaliteta energij turkizne barve vas bo pomirila, da pri tem ohranite nivo dobrih energij. Spregovorite odprto in iskreno, kar bo izboljšalo vaše počutje. 

Rak

Angel Podpore vas danes podre pri sodelovanju z drugimi. S podporo energij marelične barve se boste lažje odprli za nasvete in novosti, kar vam bo prineslo več svežine, da spremenite svoj način delovanja. To vam bo dalo upanje in optimizem za naprej.

Lev

Angel Lahkotnosti vas danes vabi, da se mu predate. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij zelene barve boste sproščeno in ležerno preživeli današnji dan. To bo osvobodilo vaš um in samozavestno boste stopili korak za korak naprej. 

Devica

Angel Notranjega Miru vas danes vabi, da se umaknete od drugih. Zdravilne energije bele barve vas bodo objele v svežino in mehkobo, da umirite svoje misli in se pokaže realna slika, kam vas pravzaprav vodi življenje. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Umika vas danes podpre v sproščenosti. Z njegovo pomočjo in podporo energij roza barve boste lažje sledili svojim sanjam in se odmaknili od vplivov okolice. Danes bo optimalen dan za to, izkoristite podporo vašega dnevnega Angela.

Škorpijon

Angel Jasnosti vam bo danes pomagal, da poslušate notranji instinkt. Kvaliteta energij indigo barve vas bo pri tem podprla, da boste vedeli, kako odreagirati v odnosih, zato vam bodo ljudje vse bolj zaupali. To bo okrepilo vašo samozavest in prineslo dolgoročne koristi.

Strelec

Angel Sodelovanja vas danes vzpodbuja, da negujete odnose. Zdravilne energije modre barve vas bodo okrepile v razumevanju sebe in drugih. Tako boste prišli do pravih informacij in idej, kako izpeljati določene stvari in koga zaprositi za pomoč, da vse izpeljete na najbolj optimalen način.

Kozorog

Angel Spreminjanja vas danes vodi in usmerja, da stopite iz cone udobja. Zdravilne energije srebrne barve vam prinesejo odločnost in jasnost, da sprejmete pomoč in podporo drugih. To vam bo prineslo več sproščenosti, igrivosti in življenje bo dobilo popolnoma nov smisel.

Vodnar

Angel Sproščenosti vas danes podpre v kreativnosti. S podporo energij rumene barve boste lažje zbistrili svoje misli, kar vas bo odplro za nove ideje, kreativnost in  želja po novem, neznanem se bo okrepila. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Sreče vas bo danes objel in vodil skozi dan. Začutili boste, da ste se končno osvobodili starih čustvenih bremen in zdravilne energije zlate barve vam bodo dale moč, da razprete svoja krila. To bo v vašo bližino pritegnilo nove ljudi in nove priložnosti. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.