Angelski dnevni horoskop za 27. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL TRANSFORMACIJE se danes pokaže v nenavadni obliki – potrebno je najprej vse opustiti in spustiti, da opazite, kje ste se borili z mlini na veter in narediti prostor novemu.

Bik

ANGEL SPROŠČENOSTI vam danes pomaga do dobrih energij, do ljubezni in do vsega srčnega. Dovolite, da se strahovi umaknejo njegovemu moči in se predate lepemu.

Dvojčka

ANGEL SPOZNANJ vam pomaga na poti do optimizma in novega obdobja – opazujte kaj ste glede svojega življenja spregledali in je sedaj čas, da odprete oči.

Rak

ANGEL PODPORE vam bo ves dan pomagal uvideti, kaj je bistvo vašega upiranja in obremenjenosti s preteklostjo. Ste pripravljeni spregledati resnico?

Lev

ANGEL DVOJINE vam poklanja lep čas v dvoje. Srečanja s simpatijo ali partnerjem/ko vas bodo osrečila, saj znate nakloniti pravo pozornost in si vzamete čas.

Devica

ANGEL MIRU si želi, da vas ne bi vsaka malenkost spravila ob živce in iztirila, želi da pogledate v svoje srce, v svoje jedro in prepoznate da sami ustvarjate svoje življenje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL OBČUTLJIVOST vas danes pripravi do sprememb – pripravljeni boste urediti svoj izgled, uredili dom in naredili nekaj za dobro sodelovanje v delovnem okolju.

Škorpijon

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI pride na pomoč v različnih situacijah. Dobro je prepoznati, da ni treba da je vse po vaše in da se kljub denarnim omejitvam vendarle da kaj naredit.

Strelec

ANGEL PRETIRAVANJA bo ustvaril pravo zmedo – iskanje rešitev z njegovo pomočjo bo zmedo še povečalo, vam pa se dalo občutek, da drugi pretiravajo.

Kozorog

ANGEL INDIVIDUALNOSTI vam na svoj način, čisto unikatno za kozoroge, pomaga pokazati čustva. Saj je res čas, da pridejo na plano, ampak po vaše, a ne?

Vodnar

ANGEL PODJETNOSTI vam pomaga pri začetku novega projekta in resne zadeve so odprejo. Že znate paziti nase, da se ne preutrudite? Veste, kje je vaša meja?

Ribi

ANGEL UŽIVANJA je ključ do dobrih stvari za vas. Z njegovo pomočjo dojamete, kako napredovati v vsem in priti do svojega dobrega optimalnega počutja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot