Angelski dnevni horoskop za 27. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Spreminjanja vas danes podpre v sproščenosti. Spustite malenkosti in s podporo energij marelične barve boste lažje odprli srce sebi in spustili nadzor nad trenutno situacijo, ki vam prinaša samo skrbi in nejevoljo. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu danes predajte.

Bik

Angel Ustvarjalnosti vas danes podpre v realizaciji vaših idej, ki vam bodo prinesle pozitivne spremembe. Zdravilne energije roza barve vas bodo osvežile in vam prinesle potrebno jasnost, da se odločite zase in začnete življenje kreirati iz novih energij. 

Dvojčka

Angel Sprejemanja vas danes vabi, da se posvetite sebi. S tem se boste umaknili reakcijam okolice in s podporo energij temno modre barve naučili novega načina sodelovanja z drugimi. To vam bo prineslo večjo stabilnost in nove temelje na vsa področja. S pomočjo vašega dnevnega Angela vam bo vse skupaj lažje.

Rak

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da naredite nekaj dobrega za sebe. Uživajte v stvareh, ki vam veliko pomenijo in se jim danes v celoti posvetite ne glede na mnenja drugih. Zdravilne energije oranžne barve vas bodo pri tem podprle, izboljšali boste svoje počujte, pridobili na samozavesti in okrepili nivo življenjske energije. 

Lev

Angel Sodelovanja vas skozi današnji dan vabii, da sledite svoji kreativnosti. Z njegovo podporo boste lažje skomunicirali vse potrebno, podpora energij rdeče barve pa vas bo okrepila v upanju in dobri volji, kar vam bo prineslo podporo in pomoč okolice.

Devica

Angel Moči vas bo danes usmerjal skozi dan, da uresničite svoje ideje in zamisli. Sledite vsem aktivnostim in kvaliteta energij magente barve vas bo podprla, da uskladite vse potrebno in se stvari rešijo na najbolj optimalen način z vas. To vas bo notranje pomirilo in hkrati opogumilo za nadaljnje korake.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zadovoljstva vas danes podpre v sprejemanju življenja tukaj in zdaj. Prepustite se toku dneva in kvaliteta energij zlate barve vas bo vodila, da se predate strasti in sprejmete vse novo, ki prihaja k vam.  Nič ni v tem trenutku pomembnejše od vas, saj vas vaš dnevni Angel pri tem podpira.

Škorpijon

Angel Optimizma vas vodi skozi današnji dan in s podporo energij turkizne barve boste lažje osvojili nov način delovanja na vseh področjih. Dobre poslovne rešitve vam bodo prinesle nove sveže energije, ki vas bodo okrepile tudi v čutenju sebe. To pa vam bo dalo upanje, da si postavite nove temelje tudi na osebnem področju.

Strelec

Angel Sproščanja vas danes podpre pri spremembah. S podporo energij bele barve boste lažje prišli do rešitev, kako najlažje urediti vse, kar ste si zadali. Sprostite se in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas skozi proces, kako bo boljše in lepše prihodnosti.

Kozorog

Angel Odločanja vas danes vabi, da sprejmete odgovornost zase. S podporo energij vijolične barve boste lažje prevzeli življenje v svoje roke, brez da bi pri tem čakali na druge. Tako boste prepoznali tudi, komu predati svoje ideje in kako se izraziti, da si odprete nove možnosti za napredovanje.

Vodnar

Angel Podpore vas danes podpre, da se osredotočite nase. Pri tem vas vodijo kvalitete rumene barve, da lažje začutite notranjo moč in začnete ustvarjati točno to, kar si želite. To bo okrepilo tudi vaše talente in potenciale, ki vas vodijo do uspeha. 

Ribi

Angel Motivacije vas danes podpre v kreativnosti. S podporo energij oranžno rumene barve boste strastno zagovarjali svoje ideje in jih pričeli vpeljevati v vaš vsakdan. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno ga pokličite.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.