Angelski dnevni horoskop za 27. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ODGOVORNOSTI vam danes pokaže, kje prestopite mejo med sabo in drugimi in nehote prevzamete bremena drugih nase. Pomaga vam izogniti se težavam, ko se vpletate tja, kjer ni vaš teren.

Bik

ANGEL PREVIDNOSTI vam pomaga, da ne obljubljate tam, kjer boste kasneje težko ohranili svojo mejo. Tudi če vam flirtanje godi, rabite angelu dobro prisluhnit, da se izognete težavam.

Dvojčka

ANGEL VZTRAJNOSTI vam bo pomagal, da boste kljub nezadovoljstvu okolice z vašim delom nadaljevali in pokazali svoje vrednote, ki vas vodijo do uspeha.

Rak

ANGEL TOPLINE poskrbi za vas, ko se umikate pred vsem, kar bi vas utegnilo prizadeti. Samo, to ne bo šlo dolgo…. Naužijte se njegove podpore in pojdite dalje.

Lev

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI vas rešuje iz trenutne situacije, ko kljub moči, ki jo čutite v sebi, ne morete narediti pravega premika. Vztrajnost bo obrodila sadove.

Devica

ANGEL ČUSTVENOSTI vas lahko malce zanese v čustva iz otroštva – a v umiku ni rešitev. Pojdite nazaj v akcijo, kjer ste ostali in z odprtim srcem odprite novo pot.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL REŠITVE se tokrat pokaže v obliki prijateljev, ki vam bodo z veseljem pomagali dokazati potrebno. Angeli vas obožujejo, ne glede na to, v kakšne težave zaidete.

Škorpijon

ANGEL MAGNETIZMA ponovno pritegne v vašo bližino občudovalke/ce. Iskrice se bodo kresale okrog vas in seveda si lahko okrepite samozavest in notranjo moč.

Strelec

ANGEL OBILJA poveča možnosti za pridobitev materialnosti in denarja – ne gre pa brez vašega sodelovanja. Ne odnehajte, vložite dovolj časa in energije.

Kozorog

ANGEL SPREMEMB se kaže na materialnem področju. Je čas za nekaj novega v domu ali okrog njega? Kam si želite vložit svojo energijo in denar? Zanimivo dogajanje vas čaka.

Vodnar

ANGEL PRESENEČENJA je vedno dobrodošel, posebej če s sabo prinese nepričakovana darila, na katere ste že pozabili. Veselje v sodelovanju se poveča.

Ribi

ANGEL ZAUPLJIVOSTI se vam poda in naredi simpatične in iskrene. Nič hudega, če se najdejo ljudje s praznimi obljubami, dragocenost zaupanja je vaša moč.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot