Angelski dnevni horoskop za 27. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Predanosti vas danes vabi k sproščenosti. Sprejmite njegovo podporo in podporo energij roze barve, da se sprostite, umirite in ne glede na okoličine predate lepoti današnjega dne. S tem boste dvignili nivo dobrih energij in se globinsko sprostili.

Bik

Angel Sprejemanja vas bo vodil skozi današnji dan. Sodelujte z vsem in vsemi, žarki zdravilne marelične barve pa vas bodo vodili skozi zaznavanje in čutenje sebe in vsega dobrega, kar vam je dano. Pozitivna naravnanost bo prinesla več veselja in nov smisel v vaše življenje. 

Dvojčka

Angel Odnosov vas danes vodi k lahkotnosti. Podpora energij modre barve vas podpre v jasnem izražanju in komunikaciji na način, da sproti uredite vse tisto, kar vas moti. Na ta način se boste bolje povezali z bližnjimi in začutili mir, kar bo prineslo v odnose več razumevanja in sproščenosti. 

Rak

Angel Podpore vas danes podpre, da naredite korake v smeri osvobajanja starih navad. Vsa vaša dejanja v preteklosti naj vam bodo v oporo pri nadaljnjih korakih, energije vijolične barve pa vam prinesejo potrebna spoznanja, da izkoristite nove priložnosti.

Lev

Angel Moči vam danes preda pogum in kvaliteta energij rdeče barve okrepi vašo moč in voljo, da naredite konkretne spremembe in vse postavilte na glavo. Ne glede na reakcije bližnjih boste odločeni, d astvari speljete do konca. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da se stvari postavijo na pravo mesto.

Devica

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da se predate novim energijam in s podporo energij vijolične barve boste prišli do novih spoznanj in idej, ki jih boste z veseljem delili z bližnjimi. Predanost in želja po boljšem naj vas vodita pri nadaljnjih korakih in skupaj boste lažje izpeljali vse na najbolj optimalen način.  

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zaupanja vas danes vabi v svojo družbo. S podporo energij srebrne barve se boste lažje predali toku dogodkov in skozi dan deležni prav posebne pozornosti, kar bo še okrepilo zaupanje vase in vas naredilo privlačne za vse okoli vas. Uživajte in čutite nove vibracije, da se ustvarijo novi temelji.

Škorpijon

Angel Vztrajnosti vas bo danes vodil skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo boste lažje sledili sebi in svojim željam, objem energij zlate barve pa bo okrepil moč za sprejemanje in ustvarjanja novega. Sodelujte z drugimi in skupaj ustvarite nekaj novega, lepega, čarobnega. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas vodi čez proces realiziacije.

Strelec

Angel Spreminjanja vas danes vodi v sproščen način sodelovanja z življenjem. Kvaliteta energij indigo barve vas bo odprla za novosti in na življenje boste pogledali čisto iz novega zornega kota, kar bo spremenilo vaš vsakdan in bolj na lahkoten način si boste uredili življenje. 

Kozorog

Angel Jasnosti vam bo danes dal podporo, da zaupate sebi in vztrajate. Z njegovo podporo in podporo energij turkizne barve vam bo jasno, da ste na pravi poti, kar vam bo dalo pogum in upanje za naprej. Večkrat na dan se spomnite na dnevnega Angela. 

Vodnar

Angel Ljubezni vas danes nagovarja, da mu sledite. Sprejmite njegovo podporo in kvaliteta energij zelene barve vam bo prinesla mir, svežino in lažje boste spustili vse zamere in se predali sprejemanju ljubezni, veselja, kar bodo čutili tudi vaši bližnji. To bo vsem prineslo več moči, kreativnosti in sodelovanja.

Ribi

Angel Prisotnosti vas bo vodil in usmerjal skozi današnji dan. Zdravilne energije oranžne barve vas preko čutenja sebe in zadovoljstva vodijo, da preuredite dom. Začutite ustvarjalnost, da se umakne napetost in stare energije, kar vam bo prineslo sprostitev in okrepilo življenjsko energijo. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot