Angelski dnevni horoskop za 27. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odločanja vas danes vabi, da se odločite zase in zdravilne energije modre barve vas bodo okrepile v kreativnosti, kar vas bo vodilo k spoznanjem, kaj je najbolj pomembno za vas in vam pokazale pot za naprej.

Bik

Angel Novih začetkov vas danes vodi k pozitivnemu razmišljanju. Na ta način boste lažje pogledali na svoje življenje in s podporo energij rumene barve, ki vas bodo okrepile v notranji moči, se osredotočili na tisto, kar želite urediti. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Dvojčka

Angel Zraka vas danes vabi, da se mu predate. S podporo energije turkizne barve, ki vas bodo osvežile in od vas odmaknile vse vplive okolice, se boste lažje predali domišljiji, kar vam bo prineslo nove ideje in zamisli, kaj in na kakšen način se lotili preurejanja vašega življenja.

Rak

Angel Zadovoljstva vas bo danes objel in s podporo energij oranžne barve boste začutili potrebno vitalnost, kar vam bo dvignilo razpoloženje, da se osvobodite določenih iluzij in si življenje postavite na novo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela za premike v lepše življenje.

Lev

Angel Odprtosti vas danes podpre v iskrenosti in zdravilne energije roza barve vas ovijejo v mehkobo, kar bo odprlo vaše srce za čutnost in nežnost tako do sebe kot drugih. To vas bo poživilo in spodbudilo, da začnete na življenje gledati skozi oči ljubezni.

Devica

Angel Komunikacije vam danes pomaga pri določenih spremembah. Zdravilne energije zelene barve vam bodo prinesle upanje in zbranost, kar vas bo notranje osvobodilo. Odprti boste za pogovor in tako prišli do ljudi, ki vam bodo pomagali pri uresničitvi vaših želja. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Lahkotnosti vas vodi skozi današnji dan in kvaliteta energij bele barve vam prinese možnost za nove začetke na področju ljubezni ali prijateljstva. Svežina bo prinesla nov val energij in iskrenost vas bo vodila do novih občutkov sreče, veselja in vam prinesla več živahnosti.

Škorpijon

Angel Optimizma vas danes vabi, da mu sledite in zdravilne energije marelične barve vas vabijo, da se umirite in začutite, kam želite. Ugotovitev bo k vam pripeljala nove ljudi, ki vam bodo pomagali, da preko čutenja sebe, vaših želja, vpeljete nov red v vaše življenje. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Strelec

Angel Zbranosti vas danes podpre, da ohranite fokus nase. Zdravilne energije indigo barve vam bodo prinesle jasnost v misli, vas pomirile, da lažje sledite intuiciji, ki vas vodi in vam odpira nove poti. Raziskujte vse na novo, spustite preteklost in si dovolite pozitivnih sprememb.

Kozorog

Angel Notranjega Miru vas danes vabi, da se umaknete od drugih. Tako se boste izognili pritiskom okolice in energija srebrne barve vas bodo notranje pomirile in sprostile, kar vam bo pomagalo, da ohranite notranji stik in iz tega prostora delujete v odnosu do drugih.  

Vodnar

Angel Sprejemanja vas danes podpre v sodelovanu z drugimi. Zdravilne energije zlate barve vam bodo dale moč, da se osvobodite določenih zavor in brez pomisleka sprejmete ponujeno pomoč bližnjih. Na ta način se vam bodo ponudile nove priložnosti, kar vam bo dalo veselje in užitek pri ustvarjanju.

Ribi

Angel Ljubezni vas bo danes objel in popeljal v nove dimenzije zavedanja sebe. Podpora mavričnih barv vas vodi k opuščanju strahov in dvomov, da se prenehate braniti vsega lepega, kar vam ima življenje za ponuditi. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in  vse skupaj bo lažje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.