Angelski dnevni horoskop za 27. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Predanosti vas danes podpre v notranji harmoniji, da začutite svojo moč, predanost sebi. Tako boste dan preživeli sproščeno, umirjeno. Ne dovolite ljudem, da vas pri tem ovirajo, saj vas vaš dnevni Angel podpira, da začutite notranji mir in s tem svojo notranjo moč.

Bik

Angel Spoznanja vas danes podpre, da ugotovite, zakaj vas vsaka materialna izguba odmakne od svojih ciljev. S pomočjo energij vašega dnevnega Angela boste lahko razumeli od kje nemir in strah ter naredili korake naprej, saj se vam ponujajo že nove poti.

Dvojčka

Angel Lahkotnosti vas v današnjem dnevu vodi skozi lahkotno, svobodno dojemanje vsega okoli vas, saj boste tako pripravljeni na nove priložnosti. Naj vaše misli ne zaposli hrana, sprostite se in uživajte v podpori vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Zaključkov vas danes podpira, da boste lažje pogledali na vaše odnose in vam daje moč, da se odmaknete in zaključite tiste, ki vam jemljejo vašo moč, energijo in vas ne podpirajo. Bodite pošteni do sebe in se osvobodite ter cenite svoj čas.

Lev

Angel Podpore vas danes podpre pri pozitivni spremembah, da si postavite nove temelje in pri njih vztrajate. Potrebna bo dobra organizacija, saj bodo pri tem vpleteni tudi vaši domači. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Devica

Angel Vztrajnosti vas danes podpre pri novih poslovnih idejah in odločitvah, ki jih zaenkrat zadržite še zase, saj vam lahko mnenja drugih le škodujejo. Naredite si raje načrt in se ga držite. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki je lahko z vami tudi dlje časa, samo sodelujte z njim.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Optimizma vam danes pomaga, da skozi dobro voljo, optimizmom, ki ga boste velikodušno delili tudi med druge, naredite največ zase in za vse dobro, kar prihaja k vam. Tako se najlažje odprete spremembam v dobro in jih privabite v svoje življenje.

Škorpijon

Angel Premikov vas danes vabi v sproščenost predvsem do sebe. Ugotovili boste, da ste sami sebi največji sovražnik in da se morate le sprostiti. Bodite to, kar ste, da se osvobodite svojih negativnih misli in naredite premik naprej.

Strelec

Angel Sproščanja vas danes vabi v sprostitev vašega telesa in uma, saj se počutite kot da ste v kletki . Prepustite se vodstvu vašega dnevnega Angela, da vas vodi k pravim aktivnostim za sprostitev in sodelujte.

Kozorog

Angel Zbranosti vam bo danes pomagal, da zaupate sebi, svoji intuiciji in se ne ozirate na druge. Tako se boljše počutili in lahko se boste fokusirali na stvari, ki jih želite. Sprememba se prične najprej v vas, šele nato v okolici.

Vodnar

Angel  Svobode vas danes vodi k osvobajanju navezav na določene ljudi, na odnose, ki vas izčrpavajo in vas imajo samo za samoumevne. Ne dovolite, da vašo energijo, moč, podporo, čas in svobodo, jemljete ljudje, ki vas ne razumejo in podpirajo. S podporo vašega dnevnega Angela boste vedeli, kaj naredili.

Ribi

Angel Uspeha vas bo danes podprl v vseh aktivnostih pri novih poslovnih odločitvah. Izrazite se, lažje se boste vse dogovorili in naredite stvari točno tako, kot si želite. Začenja se dobro obdobje za vas. Sodelujte z energijami vašega dnevnega Angela.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.