Angelski dnevni horoskop za 27. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Zaupanja vas skozi današnji dan vodi, da zaupate sebi, svoji intuiciji. V pomoč vam bo vaša volja po spremembah, da se postavite zase, bolj spoštujete svoj čas in svojo energijo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Harmonije vam bo danes pomagal do pozitivnih sprememb na vašem čustvenem področju. Ne skrivajte se pred samim seboj in se soočite s problemi. Tako se boste lažje odprli novim energijam in tudi bolj prijetni boste za okolico. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

Dvojčka

Angel Odnosov vas danes vodi k sodelovanju na način, da si vzamete čas za premislek in dobro ocenite situacijo, preden poveste svoje mnenje. To vam bo okrepilo samozavest in nov pristop v odnosih. Sprostite se in sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Rak

Angel Sodelovanja vam danes v vaše življenju pripelje ljudi, ki vam bodo pomagali pri spremembah in vas pri tem tudi podprli. Bodite odprti za spremembe, ki vam lahko odprejo nove poti za osebni in poslovni preboj . Ne upirajte se in samo sprejemajte.

Lev

Angel Spreminjanja vas danes podpira pri vseh spremembah. Ne boste več mogli skriti vašega nezadovoljstva glede okolice. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste imeli moč in voljo, da najdete optimalne rešitve in podprete pozitivne spremembe.

Devica

Angel Novih začetkov vas danes podpre pri sodelovanju z bližnjimi. Idealen čas za vse spremembe, ki si jih želite in so za vas pomembne glede vašega doma. Izkoristite podporo vašega dnevnega Angela in se danes o vsem pogovorite, da se pozitivne spremembe začnejo še danes.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vam danes samskim lahko pripelje ljubezen vašega življenja, vezani pa boste uživali v druženju in spoznavanju drug drugega. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela in sodelujte v dogajanju dneva.

Škorpijon

Angel Lahkotnosti vas danes vabi, da dan začnete čim bolj pozitvno. Poglejte okoli sebe in vse, kar vas moti sprejmite kot izziv. Na ta način boste lažje poiskali nove rešitve in si ustvarili nove poti. Ne dovolite, da vaš um dela po svoje, če vas vaš dnevni Angel pri tem podpira.

Strelec

Angel Razuma vas bo danes vodil skozi spremembe doma. Karkoli si boste danes zaželeli, preverite ali si res to želite in kakšne spremembe se vam pri tem obetajo na dolgi rok. Sprejmite nove energije in lažje se boste odločili.

Kozorog

Angel Optimizma vas bo danes podprl in vam pomagal, da spustite vse svoje notranje dvome in se predate življenju. Ne zapirajte se vase, pojdite med ljudi, ki vas sprejemajo točno takšne, kot ste. S tem boste pridobili na samozaupanju in optimizmu do življenja.

Vodnar

Angel Akcije vam bo danes dal voljo in moč, da uredite vse delovne obveznosti, ki ste si jih zadali. Ostanite zbrani in naredite vse, kar je za vas pomembno. To vas bo razbremenilo in okrepilo vašo dobro voljo. S sprejemanjem podpore vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

Ribi

Angel Hvaležnosti vam bo danes pomagal, da boste na svojo preteklost pogledali bolj svobodno. Vse, kar vam je jemalo življenjsko energijo, se poslavlja, lažje boste izbrali optimalno pot in se osvobodili vsega starega. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki lahko z vami ostane tudi dlje časa, samo redno, dnevno ga pokličite.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot