Angelski dnevni horoskop za 27. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Zbranosti vas danes podpre pri spoznavanju vseh novosti, ki vas zanimajo. Ostanite zbrani in ne dovolite drugim, da vam vsiljujejo svoje mišljenje, svoje izkušnje, če vas vaš dnevni Angel vodi skozi proces odkrivanja novega.

Bik

Angel Sprejemanja vas danes podpre v spremljanju novosti in hitrih reakcijah. Kjerkoli boste, boste deležni novosti, ne smilite se sebi, spremljajte situacije, da boste na tekočem. Ostanite v svojih dobrih energijah in nič vam ne bo težko.

Dvojčka

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri spremembah. Lahko se pojavijo stari strahovi ali celo obujanje preteklosti, zato si dovolite spustite vse staro in se osredotočite na sedanjost, ki vam prinaša nove ljudi, novi poti. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Umika vas danes vabi, da se umaknete od drugih. Tako se boste izognili provokacijam okolja, ki vam lahko danes zamajejo tla pod nogami in v vas spodbudijo jezo. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela vam bo vse skupaj lažje..

Lev

Angel Ljubezni vas danes nagovarja, da mu sledite. V vaše življenje bo pripeljal novo simpatijo ali celo ljubezen, če se boste le sprostili in odprli srce za novo, neznano. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela za premike v boljše, srečno življenje.

Devica

Angel Moči vam danes pomaga, da uredite vse nedokončane stvari. To vas bo sprostilo in vam prineslo mir ter občutek varnosti. Lažje se boste osredotočili le na tisto, kar si želite in uspešno izpeljali vse stvari.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Svobode vam bo danes pokazal, kako pomembno je, da negujete ljubezen.  Ljubezen do sebe in drugih vam daje svobodo ter vam pomaga ohranjati vaš notranji sveti prostor, ki vam daje mir in upanje. Sprejmite njegovo podporo in negujte svojo ljubezen.

Škorpijon

Angel Akcije vam bo danes dal voljo in pogum za hitre spremembe. Lahko se lotite preurejanja vašega doma ali vaše okolice. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste začutili, kje potrebujete spremembe, da se stare energije nadomestijo z novimi.

Strelec

Angel Delovanja vam danes pomaga, da aktivno sodelujete v odnosih. Na ta način boste ugotovili, koliko daril vam prinaša življenje in to brez posebnega truda. Spremembe bodo trajne, saj se boste osvobodili starih miselnih vzorcev. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte z njim.

Kozorog

Angel Samote vas bo vodil skozi današnji dan. Čas je za odkrit pogovor s samim seboj, da si priznate, kaj si želite in s kom si to želite deliti. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete in pomagal vam bo, da odprete srce najprej sebi, šele nato ga lahko odprete tudi za druge.

Vodnar

Angel Sodelovanja vas danes vodi k lahkotnosti. Družite se z ljudmi, ki so vam blizu in jih imate radi, sprostite vaš um in nadzor. S tem boste osvobodili energije nemira v odnosih, ki bodo lahko sedaj srčni in iskreni. Dnevni Angel vas nagovarja, da sprejmete vse izzive in uživate.

Ribi

Angel Zraka vam bo danes pomagal v sproščenem načinu dojemanja samega sebe. Začutili boste svojo strast po boljšem in lepšem, kar bodo zaznali tudi drugi in se vam instinktivno umaknili. To vam bo prineslo osvoboditev in možnosti, da zaživite po svoje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.