Angelski dnevni horoskop za 27. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ZMERNOSTI vam pomaga ostati v pravih mejah, da zaradi ponosa na svoje dosežke ne greste predaleč. Tokrat vam namreč čari ne bi pomagali. Zaupajte svojemu Angelu. 

Bik

ANGEL ČASA vam ponuja priložnost, da ne odreagirate hipno ampak imate čas za razmislek. Počakali boste, da vam življenje pokaže pravo smer. 

Dvojčka

ANGEL KARIERE je v vaši družbi – dobro obdobje v službi. Opazujte, kje je podpora  in dober odziv in sledite svoji intuiciji. Kaj vas zares zanima?

Rak

ANGEL DOBREGA POČUTJA poskrbi za vse kar potrebujete in pozornost in lepi pogledi vam prijajo. Pazite, da partner ne zapade ljubosumju. 

Lev

ANGEL POMIRITVE v domačo situacijo vnese premirje, da greste v nove izzive z dobro voljo. POskrbi, da vas domači podprejo in se vam povrne zaupanje vase. 

Devica

ANGEL KREATIVNOSTI  vam poišče način, kako se izraziti in zaradi tega ste tako zadovoljni, kar vas od okolice pretirano ukmakne. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPROŠČENOSTI odpre v vas toliko prijaznosti, da okolica postane ljubosumna. Ne dovolite da drugi posegajo v vase odnose, ostajajte odprti za kaj več. 

Škorpijon

ANGEL SODELOVANJA ne želi, da vztrajate pri svojem, čeprav bi imeli s tem dosti uspeha. Doseganje rezultatov v skupno dobro vas precej bolj izpolni. 

Strelec

ANGEL NAVDIHA  vas obsipa z odličnimi idejami, si res želite čakati, da prijatelji prevzamejo vse? Kakšna sprememba vas mika? 

Kozorog

ANGEL URJENJA pravi, da ni čas za akcijo in kazanje moči ampak da se izurite v veščinah, ki so vam pomembne. V živo vam bodo kmalu prišle prav. 

Vodnar

ANGEL SPROSTITVE  ve, kaj vam dobro dene. Prijatelji bodo za vas poskrbeli tudi takrat, ko se vam bo zdelo, da ste sami na svetu. A ni to velika prednost? 

Ribi

ANGEL RAZMISLEKA vabi, da pregledate prioritete in koliko je še zares smiselno prepuščati se toku življenja. Seveda lahko imate vse naenkrat!!! 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot