Angelski dnevni horoskop za 27. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Akcije vam bo danes dal zagon in vodil, da naredite potrebne spremembe na poslovnem področju. Zadihajte v nove energije in aktivno sodelujte, da izkoristite svoje prednosti in si zagotovite napredek, ki bo vplival na vsa področja življenja. Naj vas pri tem vodi vaš dnevni Angel.

Bik

Angel Notranjega Reda vam bo danes pomagal, da sledite in opazujete vse dogodke in spremembe brez vpletanja. Na reakcije iz okolice ne reagirajte in sprejmite podporo za spreminjanje v sebi in okoli vas. To vam bo prineslo lahkotnost in prostor za dobre energije.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas v današnjem dnevu podpre pri sodelovanju z drugimi. Bodite strpni in sodelujte, a ničesar ne obljubljajte, samo tako boste lahko napredovali osebno kot tudi poslovno in se odprli za pozitivne spremembe. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela in vse skupaj vam bo šlo lažje.

Rak

Angel Sprejemanja vam danes daje podporo v iskrenosti do sebe in drugih. S tem se boste naučili vsega, kar potrebujete v danem trenutku, da izpeljete svoje načrte in se odprete za vse novosti, ki vam jih ponujajo okoliščine. To vam bo okrepilo voljo in pogum in začeli boste ustvarjati točnoto, kar vam je všeč.

Lev

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri vseh spremembah v vašem življenju. Zadihajte v nove energije, ki vas podprejo in vam pomagajo na poti so sprememb, ki vam bodo prinesle zadovoljstvo na dolgi rok. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Devica

Angel Moči vam do dal moč in voljo, da v današnjem dnevu na dogodke in ljudi pogledate iz drugega zornega kota. Sočasno vam omogoča, da ste zbrani v tem trenutku in naredite določene spremembe in ne čakate na potrditev drugih. Naj vas vaš današnji Angel vodi k pravim odločitvam.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Strasti vas bo danes aktiviral, da se predate novim energijam in začutite svojo strast. Z njegovo podporo boste lažje naredili korake v svet neznanega in se prepustili toku dogodkov. Čas je, da se osvobodite vsega starega in se pripravite na nove dogodivščine.

Škorpijon

Angel Spoznanja vam bo danes pomagal, da sledite dogodkom dneva in si na ta način odprete nove poti v vašem življenju. Sprostitev v to energijo vam bo prinesla osvežitev in življenje se bo postavilo na poponoma nov nivo.

Strelec

Angel Fokusa vam bo danes pomagal, da se osredotočite nase in svoje ideje. Ne podlegajte negativnim namigovanjem ali manipulaciji starejših oseb, če vas vaš dnevni Angel podpira, da greste naprej po svoji poti in začnete ustvarjati tisto, kar želite.

Kozorog

Angel Srčnosti vas bo danes objel in vodil k novemu načinu delovanja. Zaupajte sebi in sledite svojim srčnim željam. Sproščenost vas bo vodila v pravo smer in čedalje bolj vam bo jasno, kaj si želite in kako to doseči. Večkrat na dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vam bo v pomoč in podporo.

Vodnar

Angel Odločanja vam bo skozi današnji dan v pomoč pri pomembnih odločitvah. Z njegovo pomočjo se boste lažje osredotočili na svoje želje in ugotovili, kaj je v tem trenutku za vas najpomembnejše. Odločitev je tista, ki vas vodi dalje, ne oklevajte in se postavite zase, da se stvari postavijo na pravo mesto.

Ribi

Angel Vztrajnosti vam danes stoji ob strani in vas vzpodbuja, da pričnete postopoma spreminjati stvari. To vam bo prineslo čustveno stabilnost in z vztrajnostjo se bodo stvari obrnile v pozitivno smer. Čas je, da začutite tisto pravo strast do vsega, kar počnete. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.