Angelski dnevni horoskop za 27. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Notranjega Miru vas danes spodbuja, da začutite, da ste sami odgovorni zase in za svoje občutke. S tem boste lažje spustili stara čustva in svoja negodovanja, ki škodijo predvsem vam in vnašajo slabe energije v odnose. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki je lahko z vami več dni, če ga redno dnevno pokličete.

Bik

Angel Sproščanja vas bo usmerjal skozi današnji dan. Tako boste lažje ostali zbrani in fokusirani nase in svoje potrebe, kar vam bo v pomoč, da ne boste odreagirali na vse izzive okolice. Sprostite se in si vzemite čas za razmislek, šele potem odreagirajte.

Dvojčka

Angel Odločanja vas danes podpre pri vseh spremembah. Bodite iskreni do sebe in sprejmite odgovornost zase ter se postavite za svoje cilje in z njimi seznanite vse vpletene. S tem si boste okrepili samozavest, zaupanje in podporo drugih ter si odprli vrata v boljše življenje.

Rak

Angel Odnosov vam danes pomaga pri sprejemanju odločitev v odnosih. Vzemite si čas zase, da ugotovite, kaj si resnično želite in kaj pričakujete od drugih ter o tem tudi spregovorite. Tako boste ugotovili, pri čem ste in lažje sprejeli potrebne odločitve, ki vam bodo prinesle več svobode in sproščenosti v odnose.

Lev

Angel Upanja vas danes vodi do pomembnih spoznanj. Če ste naredili nekaj narobe ali napačno, se za to opravičite in dovolite tudi drugi strani, da pove svoje mnenje. Tako boste ustvarili prostor upanja in zaupanja, da greste skupaj čez ovire. Večkrat na dan pomislite na vašega dnevnega Angela in njegovo podporo.

Devica

Angel Reda vas danes podpre, da vpeljete red, ki ga potrebujete. Na ta način boste lažje spustili nadzor nad drugimi in se bolj posvetili sebi in iskanju rešitev, ki jih potrebujete, da se življenje obrne v optimalno smer. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vpeljete red v svoj vsakdan, ki vam bo prinesel več sproščenosti in miru.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Svobode vas danes pomaga, da se predate sebi. Z njegovo pomočjo boste lažje ostali zbrani in ne boste nasedali provokacijam okolja. Sledite njegovi podpori skozi dan in se predajte sebi, lepim spominom, ki vas bogatijo in ohranite notranji stik in harmonijo.

Škorpijon

Angel Razumevanja vas skozi današnji dan vodi, da ugotovite, kaj si zares želite. To vam bo prineslo spoznanja, kje potrebujete spremembe in se usmerite v rešitve, ki vam bodo dolgoročno spremenile življenje. S podporo vašega dnevnega Angela boste lažje sprejeli nove energije in naredili korak k razumevanju sebe.

Strelec

Angel Sodelovanja vas danes vodi do sprememb, če se boste le sprostili in aktivno sodelovali. Naj vas vaša odločnost in pripravljenost na spremembe vodita po poti naprej, saj lahko danes uredite vse, kar ste načrtovali. Naj se spremembe začnejo danes s podporo vašega dnevnega Angela.

Kozorog

Angel Harmonije vas bo danes objel in popeljel skozi dan. Pomagal vam bo, da jezo preusmerite v moč in pogum in se s tem osvobodite starih zamer. To bo sprostilo tudi vaše fizično telo, da se prične regenerirati in umirilo vse napetosti v odnosih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Vodnar

Angel Samote vas vabi, da se danes umaknete v samoto in zadihate. To vam bo pomagalo pri notranji sprostitvi, lažje boste spustili svoja pričakovanja do sebe in drugih in se pripravili na prihajajoče obdobje, da se spremembe pričnejo realizirati.

Ribi

Angel Ljubezni vas vabi, da se s srcem odprete današnjemu dogajanju. Tako boste lažje začutili vse pozitivne spremembe, ki so na poti k vam in končno bolj optimistično pogledali na življenje, kjer ne bo manjkalo pozitivnih presenečenj in več sproščenosit, spontanosti.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.