Angelski dnevni horoskop za 27. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Fokusa vas danes podpre, da zaključite začeto. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in z njegovo močjo ter vašo vztrajnostjo vam bo uspelo stvari izpeljati do konca. To vas bo sprostilo in izboljšalo vaše počutje, kar se bo poznalo na vseh področjih.

Bik

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri spremembah v odnosu do sebe. Z njegovo pomočjo boste lažje ugotovili, kakšne spremembe so potrebne z vaše strani, da se sprosti vsa strast, ki vre v vas in se ne spremeni v jezo ali ljubosumje. Imate podporo vašega dnevnega Angela, zaupajte in sodelujte.

Dvojčka

Angel Jasnosti vam bo danes prinesel določena spoznanja o sebi in drugih. K vam bo pripeljal ljudi, ki imajo za vas pomembna sporočila, kar bo spremenilo vaš pogled na nekatere stvari v odnosih in na ta način se boste izognili nadaljnjim neprjetnim situacijam.

Rak

Angel Sodelovanja vas danes podpre v spremembah v odnosih. Sodelujte z drugimi in skupaj naredite načrte za današnji dan, kar bo okrepilo odnose, jim dodalo nove energije  pripadnosti in iskrenost. Povezujte se z vašim dnevnih Angelom, da vam pri tem pomaga.

Lev

Angel Ljubezni vas danes vabi, da se predate novim energijam ljubezni in se posvetite simpatiji.  Predanost in strast vas bosta vodita do novih spoznanj o sebi in vplivu okolice, kar vam bo olajšalo vaše nadaljnje odločitve, da se stvari postavijo na pravo mesto.

Devica

Angel Odnosov vas danes podpre, da uredite vsa nesoglasja v odnosih. Z njegovo pomočjo se boste lažje o vsem odprto pogovorili in s tem razrešili določena vprašanja ali dvome in določena čustva preteklosti mirno opustili. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo dal moč za spremembe.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sproščanja vam danes pomaga v lahkotnosti. To bo v vas vzbudilo željo po druženju in skozi stike boste začutili strast, ki vam bo okrepila življenjsko energijo in željo po ohranitvi in deljenju te strasti. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in z njim sodelujte.

Škorpijon

Angel Razumevanja vam bo danes v pomoč pri razumevanju sebe in drugih. Z njegovo podporo boste lažje sprejeli povabila za druženje, kar vam bo odprlo srce in mogoče  spoznate tudi dušo dvojčico. Vse skupaj vas bo vodilo do večjega zavedanja lepote samega življenja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas vodi skozi ta proces.

Strelec

Angel Komunikacije vas danes podpre v jasnosti. Na ta način boste prevzeli odgovornost zase in svoje besede in lažje sledili vsem pogovorom med družinskimi čalni. To vam bo povrnilo mir, okrepilo vašo moč in privabilo nove sveže energije, ki vam bodo prinesle potrebno varnost.

Kozorog

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da stopite korak iz cone udobja in se posvetite športnim aktivnostim. Tako boste sprostili vso odvečno energijo in izboljšali svoje počutje, kar se bo poznalo tudi v odnosih. Dnevni Angel lahko z vami ostane tudi dlje časa, če se redno dnevno spomnite nanj.

Vodnar

Angel Samostojnosti vas danes vabi k sproščenosti. To vam bo pomagalo, da sledite svojim načrtom in se ne ozirate za mnenja ali predloge okolice in ne sklepate kompromisov, ki bi vam vse skupaj močno otežili. S pomočjo vašega dnevnega Angela vam bo lažje narediti ta preskok.

Ribi

Angel Zaupanja vam daje vso podporo in vam pomaga, da zaupate sebi in svoji intuiciji. Tako boste lažje ohranili harmonijo in ravnotežje  v sebi.  Sprejmite odločitve, ki veselijo vas in s tem boste naredili korak naprej, kar vam bo prineslo dobro energijo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.