Angelski dnevni horoskop za 27. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ŠPORTANJA pomaga ohranjati dobro psihofizično kondicijo – že samo sprehod v naravi vas odvrne od slabega razpoloženja, depresije in vlije svežino. 

Bik

ANGEL NOTRANJEGA MIRU vam želi pomagati, da lažje uresničite svoje cilje in okrepite finančno stanje – zaradi kaosa namreč nihče ne priskoči na pomoč. 

Dvojčka

ANGEL SPROSTITVE je ključ do rešitve – ne glede na to, kako poskušate preslepiti usodo, je edini, ki omogoči da se ne jezite in trmasto pretiravate v komunikaciji. 

Rak

ANGEL PREPROSTOSTI vam pomaga da se ne zapletate v načrte in ne trmarite tam, kjer bi hitro lahko popustili in prepustili življenju, da naredi po svoje. 

Lev

ANGEL LJUBEZENSKEGA ŽIVLJENJA je tisti, ki ga čisto počasi in previdno spuščate blizu. Sodeluje v odkrivanju srčnih čustev, vas odpre za dogajanje in pomaga iskati pogum tudi za intimni odnos. 

Devica

ANGEL DOBRIH ODNOSOV vas danes odpre v razumevanju, da si naredite boljše temelje za sodelovanje in pomoč pri projektih, ki jih želite v prihodnosti realizirati. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL AKTIVNOSTI pomaga da zase opravite pomembne stvari – odločitve pa še ne razkrijte, saj se bo sama pokazala, ko bo čas. 

Škorpijon

ANGEL NOVIH TEMELJEV želi da se pomirite s sabo in si določite prioritete. Odnosi, ki so vam v breme, bodo lahko razpadli – in naučili se boste enakomernega dajanja in sprejemanja. 

Strelec

ANGEL KREATIVNOSTI vam pomaga v prenovi doma, zadovoljni pa boste z darili in srečo, ki vam trka na vrata. Preko pogovorov se odpirajo nove priložnosti za veselje. 

Kozorog

ANGEL AKCIJE vam pokaže, da sprememb brez lastne aktivnosti ne bo. Sodelujte s srcem in prenehajte negovati strahove in lenobo – da prepoznate kaj vas ovira.  

Vodnar

ANGEL SREČE IN OPTIMIZMA vam pokaže, kako doma še druge motivirati za delo in red – vas pa odmakne malo stran, da ne naredite vsega sami. 

Ribi

ANGEL NOVOSTI prinaša spremembe, katerim ste se do sedaj izogibali. Ker vam je pomembna harmonija in lepota, boste nad rezultati še kako presenečeni.  

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot