Angelski dnevni horoskop za 28. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Umika vas danes vabi, da se sprostite. Na ta način se boste umaknili od negativnih vplivov okolice in s podporo energij roza barve lahkotno sledili dogodkom dneva. Opazujte svoje reakcije in samo spuščajte čustva, ki vas bremenijo. 

Bik

Angel Zbranosti vas danes podpre v vztrajnosti. Zdravilne energije rumene barve vas okrepijo v notranji moči, kar vam bo prineslo več volje in fokusa na delo, ki ga želite opraviti. Ne vključujte se v dejavnosti, ki vam jemljejo čas, energijo in fokus od vaših želja.

Dvojčka

Angel Napredka vas danes vabi, da mu sledite. Z njegovo podporo in kvaliteto energij indigo barve, ki vas bo zbistrila, boste imeli možnosti za pozitivne spremembe na poslovnem področju. Izkoristite podporo in izrazite svoje želje, ideje in zamisli.

Rak

Angel Jasnosti vam danes prinese določena spoznanja. S podporo energij marelične boste lahkotno sodelovali z vsemi in vsem, kar vam bo okrepilo naklonjenost mnogih, a tudi bremenilno vplivalo na vas. Tako boste spoznali, kaj vas dela občutljive in ranljive.

Lev

Angel Lahkotnosti vas danes vabi, da se mu predate. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij zelene barve boste sproščeno in ležerno preživeli današnji dan. To bo osvobodilo vaš um in samozavestno boste stopili korak za korak naprej. 

Devica

Angel Reda vam danes pomaga v zbranosti. S sprejemanjem energij vijolične barve boste v miru sledili temu, kar dnevno počnete in zbranost vam bo prinesla nove ideje, kako vse skupaj izboljšati. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se vse postavi na pravo mesto.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Akcije vas bo vodil skozi današnji dan in vam pokazal optimalno rešitev za premike v boljše življenje. Sprejmite njegovo podporo in podporo energij rdeče, ki vam pomagajo pri zdravljenju in osvobajanju slabih navad. To bo naredilo prostor za nove energije, ki vas bodo pripeljale do novih stvari.

Škorpijon

Angel Sreče vas bo danes objel in vodil skozi dan. S sprejemanjem njegove energije in kvalitete oranžne barve boste žareli svoje zadovoljstvo, strast in veselje. Kjerkoli se boste pojavili, boste dvignili prah. Izkoristite današnji dan in sodelujte v vsem, kar se vam ponudi.

Strelec

Angel Narave vas danes vabi, da se mu predate. Zdravilne energije zelene barve vas bodo ovile v nežnost, lahkotnost in tako boste lažje spustili pričakovanja, ki jih imate do sebe in drugih. Osredotočite se na tisto, kar vam prinaša zadovoljstvo in vztrajajte v tem ne glede na okolico. 

Kozorog

Angel Sproščenosti vam bo danes pomagal, da zberete pogum in sodelujete. Zadihajte v nove energije in žarki zlate barve vas bodo aktivirali v moči, da se izrazite,  sodelujete v vsem, kar vas zanima in veseli in se tako predate življenju. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Vodnar

Angel Optimizma vas danes vabi, da se sprostite in uživate v življenju. Zdravilne energije srebrne barve vam bodo v pomoč, da zbistrite svoje misli in lahkotno vpeljete nov red, kjer bo prostor in čas tudi za prosti čas in uživanje. 

Ribi

Angel Komunikacije vas danes podpre v odnosih. Iskrenost in zaupanje vase vam bosta v pomoč, da se približate drugim in žarki bele barve vas bo ovili v jasnost in odprtost, da se pokaže nov način sodelovanja z drugimi. Tako boste lažje uredili vse, kar želite in izboljšali stike.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.