Angelski dnevni horoskop za 28. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Podpore vas danes podpre, da se posvetite svojemu telesu. Zdravilne energije oranžne barve vam bodo prinesle lahkotnost in veselje in s podporo vašega dnevnega Angela boste lažje fizično aktivni. To vam bo pomagalo osvežiti fizično telo in sprostiti um. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Bik

Angel Sproščenosti vam danes pomaga, da se razbremenite vse čustvene navlake. Podpora energij zelene barve vas vabi v naravo in k sprostitvi fizičnega telesa. Lažja telovadba bo pripomogla, da se sprostite, razbremenite in vnesete v svoj vsakdan nov ritem.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas danes vabi k sproščenemu sodelovanju z drugimi. Bodite odkriti do sebe in drugih in podpora energij turkizne barve vam bo pomagala, da zaprosite za pomoč, kar vas bo zbližalo z drugimi. S tem boste okrepili odnose in izboljšali svoje počutje.

Rak

Angel Miru vas v današnjem dnevu vodi skozi reševanje odnosov na miren način. Zdravilne energije roza barve vas bodo vodile, da se ne zapletate v nepotrebne diskusije in pokažete razumevanje do drugih. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela, da boste lažje krmarili skozi dan.

Lev

Angel Spoznanja vas danes podpira pri vseh spremembah in s podporo energij zlate barve boste prišli do spoznanja, da je vaša moč v vas samih, kar vam bo dalo potrebno prizemljenost in voljo do kreiranja novih stvari. Ne ozirajte se na druge, ampak sledite sebi. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu predajte.

Devica

Angel Akcije vam bo danes dal voljo in zagon, da uredite vse, kar ste si zadali. Pri tem vas bodo podprli tudi bližnji in energije rdeče barve vas bodo dodatno podprle pri odločnosti, da najdete najbolj optimalno pot do rešitve in si postavite nove temelje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Lahkotnosti vam bo danes pomagal, da na celotno situacijo pogledate iz druge perspektive in podpora energije srebrne barve vam bo v pomoč, da pri tem sledite notranjemu glasu. To vas bo odmaknilo od negativnih vplivov okolice in pozitivno vplivalo na vaš nadaljnji razvoj.

Škorpijon

Angel Osvobajanja vas danes podpre, da se posvetite sebi in s podporo energij oranžno rumene barve boste lažje začutili in obudili svojo strast do življenja. Predajte se novim energijam in umirite svoje misli in s podporo vašega dnevnega Angela bo vse skupaj lažje.

Strelec

Angel Odnosov vas danes podpre v spremembah. Izrazite svoje misli in čustva ter dovolite drugim, da naredijo enako. Podpora energij marelične barve vam bo v pomoč, da vzpostavite nov nivo sodelovanja z drugimi in s tem vnesete pozitivne spremembe na vsa področja. Naj vas vaš dnevni Angel pri tem vodi.

Kozorog

Angel Odgovornosti vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij bele barve boste lažje ugotovili, kaj vas odmika od sreče v ljubezni in na podlagi teh spoznanj, boste lažje sprejeli sebe in prevzeli odgovornost za svoja dejanja, kar vam bo odprlo nove poti na področju partnerstva.

Vodnar

Angel Iskrenosti vas danes vzpodbuja, da si vzamete čas zase in stopite iz cone udobja. Energije indigo barve vam bodo pomagale, da se boste sprostili in se vživeli v vse nenavadne in nove situacije, ki bodo vzpodbudile vašo domišljijo in željo po spoznavanju in odkrivanju novih stvari.

Ribi

Angel Notranjega Miru vas bo danes usmeril k osredotočenosti nase, na svoje želje. Podpora energij svetlo modre barve vam bo v pomoč pri odkrivanju sebe in svoje resnice, kar vam bo povrnilo optimizem in volja po spremembi. To vam bo odprlo nove poti v razumevanju sebe in življenja nasploh.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.