Angelski dnevni horoskop za 28. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL NARAVE prinese potrebno sprostitev, da vam vse obremenitve ne spodnesejo zdravja. Opazujte, kaj vas zares bremeni in predihajte čustva ob teku ali na sprehodu.

Bik

ANGEL SODELOVANJA pomaga pri sprejemanju novosti v poslu – odzivnost je ključ do uspeha tukaj in sedaj. Tudi odnosi bodo čisto drugačni.

Dvojčka

ANGEL DRUŽENJA vam pomaga danes postaviti se na optimalno mesto med ljudi. Niste v ospredju, boste pa lažje ugotovili, kako dobro družbo imate.

Rak

ANGEL SPREJEMANJA situacije takšne kot je in sproti je ključ do odličnega obdobja. Iz te dobre poti pa vas neiskrenost in osebna drama hitro ugrabijo, zato previdno.

Lev

ANGEL DOBREGA POČUTJA vas spremlja v družbi in pomaga narediti vse , kar je potrebno. Si upate pokazati tudi svoja čustva?

Devica

ANGEL OPTIMIZMA vam odpira krila za delo naprej. Poglejte, koliko truda ste pripravljeni vložit in kako zelo ste se pripravljeni sprostiti v delu ne glede na rezultate?

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL POMIRJENOSTI S SABO vas spodbuja da nadaljujete s svojimi načrti – sami veste, koliko vam pomenijo in koliko ste vedno bili pripravljeni vložiti v realizacijo.

Škorpijon

ANGEL SISTEMATIČNOSTI IN REDA pomaga da se lotite stvari drugače in pridete do pravih priložnosti. Tako boste lažje odkrili svoje prave želje in se pomirili s sabo.

Strelec

ANGEL ČASA je na voljo za ureditev vsega, kar je čakalo. Znate za pomoč prositi tudi prijatelje? Poskusite, presenečeni boste.

Kozorog

ANGEL DELA prinaša nove obveznosti – celo stare stvari bo potrebno na novo predelati. Razmislite, kako bi lahko to prej preprečili.

Vodnar

ANGEL KOMUNIKACIJE je seveda v vaši družbi, a vas globina pogovorov in mnenja drugih danes ne zanimajo najbolj. Vse ok, bo jutri drugače?

Ribi

ANGEL RAVNOVESJA vas vedno znova pripelje nazaj v dobro razpoloženje. Tudi ko kdaj navidez nesmotrno porabite čas, potem naletite na darila, ki vas razveselijo in sprostijo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot