Angelski dnevni horoskop za 28. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vas vodi skozi današnji dan in s podporo energij roza barve se boste  lažje umirili, sprostili in posvetili sebi. Tako boste izboljšali svoje počutje, okrepili fizično telo in se regenerirali ter lažje pripravili na nadaljnje korake. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Sreče vas bo danes objel in vam pokazal, kako lepo je lahko življenje. Preživite dan v družbi tistih, ki jih imate najraje in zdravilne energije zelene barve vam pomagajo vnesti harmonijo v odnos do samega sebe kakor tudi drugih. Ostanite v svojih dobrih energijah in nič vam ne bo težko.

Dvojčka

Angel Sproščenosti vas danes podpre pri spremembah. Kvaliteta energij bele barve vas bo notranje prečistila, da začutite tisto pravo strast in radost ter pogledate na življenje z druge perspektive. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela vam bo vse skupaj lažje.

Rak

Angel Vztrajnosti vas danes vabi, da sledite sebi in se posvetite delu. Tako se boste izognili provokacijam okolja in s podporo energij rumene barve osredotočili na vse tisto, kar je za vas pomembno. To vam bo dalo več moči in več elana, da si življenje uredite na popolnoma drugačen način.  

Lev

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. Z njegovo pomočjo in podporo energij temno barve se boste lažje fokusirali nase in izrazili vsoje srčne želje ter se tako drugim pokazali v čisto drugi luči. To vas bo povezalo na globljem nivoju zavedanju in vas notranje sprostilo in piživilo. 

Devica

Angel Spreminjanja vas danes podpre v sproščenosti. Zdravilne energije marelične barve vam bodo v pomoč, da se odprete za novosti in se stvari razpletejo na najbolj optimalen način za vas. Stvari bodo začele dobivati končno podobo in lahko boste ponosni nase. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Moči vam bo danes dal voljo, da uredite vse stvari, s katerimi ste odlašali.  S podporo oranžne barve boste lažje sledili notranjemu zadovoljstvu in strasti, ki vas bosta usmerjala skozi dan. Ustvarjalnost vas bo popolnoma prevzela in lažje se boste osredotočili le na tisto, kar si želite in uspešno izpeljali vse stvari. 

Škorpijon

Angel Odprtosti vam danes pomaga, da odprete srce sebi. Z njegovo pomočjo boste lažje spustite preteklost in energije indigo barve vas vodijo, da s pomočjo intuicije sledite svojim sanjam in se s tem odprete za vse dobro, ki prihaja k vam. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte z njim.

Strelec

Angel Svobode vam bo danes pokazal, kako pomembno je, da negujete svoj notranji mir.  To vam daje potrebno svobodo in zdravilne energije srebrno barve vas še dodatno osvežijo in prinesejo jasnost, da od sebe umaknete vse negativne vplive drugih in ne nasedate na reakcije ali manipulacije. 

Kozorog

Angel Akcije vam bo danes dal voljo in pogum za spremembe. Lahko se lotite tudi preurejanja vašega doma in s sprejemanjem energij zlate barve dobili moč, da naredite veliko dobrega zase, za vaš dom in bližnje. Tako boste pripravili prostor, da se stare energije nadomestijo z novimi. 

Vodnar

Angel Sprejemanja vas vodi skozi dnašnji dan. Uživajte v malenkostih in kvaliteta energije vijolične barve vas bo objela, da začutite, koliko lahko pridobite, če ste  samo tukaj in zdaj. To vam bo prineslo osvežitev, kar po povečalo vašo kreativnost in vas odprlo za novosti.  

Ribi

Angel Ljubezni vas danes nagovarja, da mu sledite. Mogoče to pomeni le, da sebi posvetite več pozornosti. Zdravilne energije turkizne barve vam bodo prinesle spoznanja, kako slediti sebi in tako vnesti ravnovesje v vsakdanje življenje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela za premike v boljše, srečno življenje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.