Angelski dnevni horoskop za 28. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes podpre, da se sistematično lotite vsega. Z njegovo pomočjo in podporo energij srebrne barve boste lažje vzpostavili tisti pravi ritem, da  naredite določene zaključke in si za trenutek oddahnete. Zadihajte v nove energije in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se vse postavi na svoje mesto.

Bik

Angel Sprejemanja vam skozi današnji dan pomaga, da najdete ravnovesje v sebi. Zdravilne energije roza barve vas bodo pomirile in prinesle občutek varnosti, kar vam bo prineslo mir v sebi in lažje boste sprejeli vse, kar se bo dagajalo okoli vas. Zaupajte v vodstvo vašega dnevenga Angela.

Dvojčka

Angel Sproščenosti vas danes podpre pri spremembah v načinu razmišljanja. S podporo energij marelične barve boste lažje sprejeli pomoč drugih in ugotovili, da vam skupinsko delo prinese več napredka in lahkotnosti, kar vas podpre tudi na ostalih področjih. Nova spoznanja vam bodo prinesla svežino in boljše počutje. 

Rak

Angel Svobode vas bo vodil skozi današnji dan. S sprejemanjem njegove podpore boste začutili, kaj morate narediti v določenih odnosih in zdravilne energije zelene barve bodo v vas okrepile nežnost in odločnost, da to pokažete in sledite svojemu srcu. S tem boste v vaše odnose vnesli več ljubezni in odkrili, kaj so vaši skriti aduti.

Lev

Angel Komunikacije vam danes pomaga pri spremembah. Žarki modre barve vas bodo sprostili in vam dali moč, da se izrazite jasno ter vztrajate pri svojih odločitvah. Tako boste prišli do rezultatov in povrnili zaupanje vase. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Devica

Angel Akcije vam bo danes dal voljo, da se aktivno lotite sprememb, ki si jih želite. Zdravilne energije rumene barve vam bodo v pomoč, da sprejmete odgovornost za svoje misli in dejanja, kar vam bo pokazalo, kam morate usmeriti vso svojo pozornost, da lažje napreduje tako poslovno kot osebno. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Lahkotnosti vam bo danes pomagal v sodelovanju z drugimi. Kvaliteta energij bele barve vam bo prinesla drugačen pogled nase in druge, ki prosijo za vašo pozornost. S hvaležnostjo sprejmite sebe in druge in tako ohranite nivo dobrih energij. 

Škorpijon

Angel Vztrajnosti vas danes podpre v iskrenosti. Sprejmite njegovo podporo in zdravilne energije rdeče barve, da se umaknete negativnim vplivom okolice in začneto iskreno sodelovati tako v odnosu do samega sebe kot drugih. Naj to postane vaš nov način sodelovanja z življenjem in z vztrajnostjo se bodo stvari obrnile v pozitivno smer.

Strelec

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri spremembah v odnosih. Zdravilne energije vijolične barve vam bodo prinesle nova spoznanja o ljudeh, ki vas obkrožajo in videli boste, kdo vam želi dobro in glede na to spremenili vaš način delovanja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam bo pomagal ustvarjati današnji dan in lepšo prihodnost.

Kozorog

Angel Podpore vam bo danes pomagal, da se osredotočite nase in za vas pomembne stvari. Ugotoviti morate, v katero smer si želite, ne glede na to, kaj vam sporoča okolica. Kvaliteta energij indigo barve vam bo okrepila fokus nase, da lažje naredite korake v smeri pozitivnih sprememb. 

Vodnar

Angel Umika vas v današnjem dnevu vodi k umiku in počitku. Na ta način boste lažje razmislili o situaciji, v kateri ste se znašli in s podporo energij turkizne barve prišli do zaključkov, ki vas bodo pomirili in dali moč za nove začetke. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete. 

Ribi

Angel Veselja vas danes vabi, da se odprete novemu načinu sprejemanja dobrih energij v življenju. Žarki mavričnih barv vam bodo pomagali, da začnete ceniti svoj čas in energijo, kar bo okrepilo vaš notranji stik in postali boste privlačni tudi za druge, ki vas bodo podprli in vam sledili. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot