Angelski dnevni horoskop za 28. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SPREMEMB je tu in čas je za prave spremembe. Čutite koliko moči se odpre v vas, ko lahko pretekle izkušnje in vzorce spustite in se odprete novemu.

Bik

ANGEL NEŽNOSTI DO SEBE vam pomaga prenesti resnico iz preteklosti na način, da objame vaše srce. Priznajte si čustva in se postavite na noge.

Dvojčka

ANGEL SPROSTITVE pomaga odvreči staro energijo in se predate čistosti in svobodi novega leta. Skozi celotne praznike poklanjajo dobro počutje.

Rak

ANGEL DRUŽENJA vas vabi med ljudi in prijatelje, bližnje. Imeli boste občutek, da so prazniki vaša vsakdanjost, toliko sproščenosti in igrivosti vas čisto umakne od notranjih napetosti.

Lev

ANGEL NOTRANJE MOČI pomaga držati smer – počnite stvari, ki so vam pomembne, da ostanete zadovoljni s sabo in odprti za dobro vizijo življenja.

Devica

ANGEL MIRU vas utegne danes malo umakniti iz javnega življenja, da prepoznate, kaj vas spravi v pretiran nemir in stres in se lotite vsega z novo vizijo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL POČITKA poskrbi, da imate čas  zase in se odmaknete od vsakdanje rutine. Dovolite si prepustiti se in naj se vam ne mudi iskat novega dela in opravkov.

Škorpijon

ANGEL DOBRIH REŠITEV je pripravljen da vam pomaga razrešiti zadeve iz preteklosti. Ob tem se bo aktiviral tudi optimizem, da stopite naprej z dobro voljo.

Strelec

ANGEL LJUBEZNI pride v ospredje in vam skozi odnose pokaže drugačen pogled nase. Ne glede na vašo pripravljenost so spremembe tu, zato uživajte in glejte dalje.

Kozorog

ANGEL JASNOSTI pokaže, kako nesmiselno se še vedno ukvarjate s preteklostjo. Do pozitivnih sprememb vam pomaga takrat, ko ste pripravljeni uvideti resnico.

Vodnar

ANGEL AKCIJE vam ne da miru. V domu in pri delu vas vztrajno spodbuja v dogajanje, zato bodite previdni, da z bližnjimi in drugimi v okolici ohranite dobre odnose.

Ribi

ANGEL NENADNIH OBRATOV vam življenje pokaže s čisto druge plati. Občutek boste imeli, da se vam je vse postavilo na glavo, a je vseeno vse ok. Brez panike.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot