Angelski dnevni horoskop za 28. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Druženja vas danes podpre v sproščenosti. Z njegovo pomočjo in podporo energij marelične barve se boste lažje odprli vsemu dogajanju in preko zaznavanja sebe sprostili v toku dogodkov današnjega dne. Tako boste v odnose vnesli nove sveže energije.

Bik

Angel Umika vas danes vabi, da v miru razmislite o prihodnosti. Zdravilne energije bele barve vam bodo prinesle potrebno svežino, da lažje spustite jezo in jo usmerite v pozitvne spremembe in nehate trpinčiti tako sebe kot vse okoli vas. To bo izboljšalo vaše počutje in dobili boste bolj jasne usmeritve za nadaljnje korake.

Dvojčka

Angel Podpore vas danes podpre pri dolgoročnih načrtih. Z njegovo podporo in podporo energij modre barve, ki bodo umirile vaš um, a ga hkrati zbistrile, boste začutili tisto pravo ustvarjalno energijo, ki vas bo dala samozaupanje. Tako boste na novo vpeljali določene stvari in postavili nove temelje za boljšo prihodnost.

Rak

Angel Iskrenosti vam danes pomaga, da pridete do novih spoznanj. Zdravilne energije srebrne barve vam dodatno pomagajo, da spustite pričakovanja drugih in svobodno zadihate. Tako boste lažje iskreno in sproščeno izrazili in pokazali vaša čustva in vaš interes. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi in vzpodbuja.

Lev

Angel Zadovoljstva vam danes pokaže, kako do več moči in energije. Zdravilne energije oranžne barve vam bodo okrepile pozitiven odnos do življenja in tako se boste lažje predali uživanju in čutenju vseh lepih pozitivnih vibracij, ki ji boste deležni od drugih. 

Devica

Angel Sproščenosti vas danes vabi, da mu sledite. S sprejemanjem njegove podpore in podpore kvalitete zlate barve boste občutili moč, da spremenite življenje in ga postavite na nov nivo. Sprejmite podporo in se sprostite, da se spremembe pričnejo tukaj in zdaj.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sprejemanja vas danes vodi k sproščenosti. Na ta način in s podporo energij zelene barve, boste začutili ritem svojega telesa, kar vas bo bo prineslo zadovoljstvo in vas vzpodbudilo, da poskrbite tudi za zunanji izgled. Polni pozitivne energije in samozavesti, boste odprti za vse novo, tudi ljubezen v dvoje.  

Škorpijon

Angel Motivacije vas danes podpre pri vsem, česar se boste lotili. Zdravilne energije indigo barve vas bodo jasno usmerjale čez celoten proces vašega dela, samo bodite iskreni in strpni, saj bo vse skupaj imelo dolgoročen pozitiven razplet. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, da začutite njegovo podporo.

Strelec

Angel Odnosov vam danes prinese določena nova spoznanja. Žarki rumene barve vas bodo spodbudili, da ohranite budnost in zbranost v vsakem trenutku. Tako se boste lažje soočili s preteklostjo in ohranili trdnost in spontanost v odnosih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Kozorog

Angel Predanosti vas danes vabi, da sledite njegovemu vodstvu. S sprejemanjem njegove energije in kvalitete energij oranžne barve se boste lažje povezali z vašim notranjim otrokom, kar vam bo prineslo radost, živahnost in vas spodbudilo, da preprosto uživate v trenutku. To vam bo okrepilo pozitiven odnos do življenja.

Vodnar

Angel Dela vas danes podpre pri novostih. Žarki rdeče barve vam bodo pomagali, da postavite sebe na prvo mesto in sprejmete svojo moč pri vsemu, česar se boste lotili. To bo vzpodbudilo druge, ki vam bodo priskočili na pomoč, kar vam bo prineslo nove možnosti za uspeh. Sprejmite podporo in vse skupaj bo lahkotnejše.

Ribi

Angel Ljubezni vas bo danes objel in žerki vijolične barve bodo blagodejno vplivali na vaše misli in čustva. To vas bo usmerilo, da sledite dogajanju dneva in se predate novim svežim energijam, kar bo imelo dolgoročen pozitiven vpliv na kvaliteto vašega življenja. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno povabite v svojo družbo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.