Angelski dnevni horoskop za 28. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Ljubezni vas bo danes vzpodbujal, da začutite svojo pravo moč, ki izvira iz ljubezni in čutenja sebe ter vsega okoli vas. Sprostite se in sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo pri tem pomagal.

Bik

Angel Podpore vas bo v današnjem dnevu vodil k temu, da umirite svoje misli in prevzamete življenje v svoje roke. Vse je odvisno od vas. Sprostite se in sprejmite podporo.

Dvojčka

Angel Razumevanja vas danes vzpodbuja, da skozi dan delujete preudarno. Lažje se boste izrazili in dogovorili za vse, kar je za vas pomembno. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo vodil, da vse steče lahkotno.

Rak

Angel Preboja vam daje podporo za pregled in ureditev stvari, da jasno vidite, kaj vas vodi naprej. Na ta način boste lažje prišli do rešitev, da se dvignete na nov nivo življenja in pustite preteklost tam, kjer ji je mesto. Zaupajte vašemu dnevnemu Angelu.

Lev

Angel Poguma vas danes podpira, da začnete uresničevati svoje kreativne ideje in se začnejo premiki v smer, kamor si želite. Stopite v ospredje, zberite pogum in zaprosite vašega dnevnega Angela za njegovo moč.

Devica

Angel Priložnosti vam bo danes pomagal, da se čustveno ne vpletete v dogodke okoli vas. Važno je, da poveste svoje mnenje, ne pa trmoglaviti, saj vam to danes ne prinese nič dobrega. Izkoristite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte, da si ustvarite prihonost, ki si jo želite.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Prenove vas podpre pri vsem, kar vam pomaga pri opustitvi starih čustvenih bremen. Današnji dan izkoristite za sprostitev in drznost, saj vas bosta vodila v pravo smer, da se vaša prenova začne tako psihično kot fizično. S podpora vašega dnevnega Angela boste osvojili dobre energije.

Škorpijon

Angel Notranjega Reda vas bo danes aktiviral, da razmislite o sebi, svojih motivih, kaj vas žene naprej. Pomagal vam bo tudi pri nadaljnjih korakih in vas podprl, če ga redno, dnevno pokličete in prosite za podporo.

Strelec

Angel Miru vas danes vodi, da se sprostite in umaknete od vsega, kar vas dela nemirne, razdražljive. Današnji dan izkoristite za druženje z dobrimi prijatelji, ob katerih se sprostite. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Kozorog

Angel Spreminjanja vam bo danes pomagal, da skozi dan uvidite svoje zmote in napake ter jih sprejmete. Na ta način se boste lažje odprli za spremembe in stara čustva, misli s podporo vašega dnevnega Angela opustili spremenili .

Vodnar

Angel Akcije vas bo danes vodil skozi spremembe tudi na način, da opustite pričakovanja do drugih in sami prevzamete vse, v kar ste dajali svoj čas, denar in fokus. Imeli boste moč in pogum, da se vse stvari izpeljejo pozitivno.   

Ribi

Angel Optimizma vam bo pomagal na vseh področjih narediti pozitivne spremembe, tako v odnosu do sebe, doma in okolice. Karkoli v zvezi z urejanjem vašega doma ali pa skrbi za fizično telo, je danes dobrodošlo in vam do prineslo novo energijo in nove temelje za vašo prihodnost.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.