Angelski dnevni horoskop za 28. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Veselja vas danes objame in popelje skozi dan. Vsi bodo radi v vaši družbi, saj boste neobremenjeni in dobre volje. Optimizem vas bo čisto prevzel, tako da vas nekateri sploh ne bodo več prepoznali.

Bik

Angel Sproščanja vas skozi dan vodi, da sodelujete s sodelavci sproščeno. V nasprotnem primeru boste sami sebi v breme, kar sebo poznalo tudi pri samem delu. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam pri tem pomaga.

Dvojčka

Angel Komuniciranja vam pomaga, da skozi današnja dogajanja spremenite svoj način razmiščljanja in komuniciranja. Na ta način boste lažje razumeli sebe in svoje občutke. Sprostite se in sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki je lahko z vami več dni, samo pokličite ga in se mu zaupajte.

Rak

Angel Jasnosti vas skozi današnji dan vodi in spodbuja, da se izrazite iskreno in jasno. To vam bo odprlo nove poti do osebne preobrazbe, saj vam nov način izražanja pomaga pri sprejemanju sebe, drugih in vsega dobrega okoli vas.

Lev

Angel Počitka vas vabi, da se odmaknete od govoric in ljudi, saj boste danes občutljivi. S tem boste lažje preverili vsa dejstva in videli resnico, ki jo v tem trenutku potrebujete. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Devica

Angel Lahkotnosti vas danes podpre, da sprejmete in izrazite vsa svoja zatrta čustva in se osvobodite bremen preteklosti. S podporo vašega dnevnega Angela boste lažje sprejeli nove energije in naredili korak k večjemu zavedanju sebe.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Miru vas bo danes objel in vam pomagal, da se posvetite sebi. Ne obremenjujte se z drugimi, počakajte, da vse skupaj mine, da se okrepi vaša življenjska energija. S sprejemanjem podpore vašega dnevnega Angela vam bo lažje.

Škorpijon

Angel Ljubezni vas danes vabi, da sprejmete v svoje življenje ljubezen, pa čeprav samo do samega sebe. Tako se boste lažje osvobodili notranjih strahov in se odprli novim energijam sodelovanja in sprejemanja.

Strelec

Angel Fokusa vas bo skozi današnji dan vodil in vam pomagal, da sledite procesu dela in opravite vse svoje obveznosti. Ne odmikajte se od le teh, če vas vaš dnevni Angel pri tem podpira in vam pomaga, da ostanete v dobrih energijah.

Kozorog

Angel Odnosov vam bo danes pomagal v iskreni in odprti komunikaciji. Igranje s čustvi ne vodi nikamor, zato le to opustite in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas pri tem podpre in lažje uredite dinamiko v vaših odnosih.

Vodnar

Angel Sprejemanja vam danes pomaga, da se soočite sami s seboj. Pri tem boste v vse te spremembe potegnili tudi vaše bližnje. Če se ne bodo razburjali, veste, da ste si izbrali ljudi, ki vas podpirajo in vas imajo radi. Sprostite se in sprejmite njihovo podporo.

Ribi

Angel Akcije vam bo skozi današnji dan pomagal, da začutite svojo optimalno pot in začnete o njej razmišljati. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela in na podlagi preteklih izkušenj boste lažje stopili korak naprej.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.