Angelski dnevni horoskop za 28. 5. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL STABILNOSTI pomaga ohraniti mirno kri, ko se v okolici pojavijo nenavadne in nesmiselne provokacije. 

Bik

ANGEL POVEZOVANJA  pokažejo pot tja, kjer lahko z ljudmi sodelujete v isti viziji. Avtomatsko boste uredili tudi družinske odnose s smiselnejšo porazdelitvijo nalog in odgovornosti. 

Dvojčka

ANGEL POZORNOSTI je tu, da ne izgubite tistega, kar ste že mislili da je čisto vaše. Hkrati vas postopoma obrača vase, da uredite kar je potrebno, tudi v sebi. 

Rak

ANGEL AKCIJE  spodbuja, da nekaj ukrenete za izboljšanje počutja, vseeno pa ne pretiravajte z novimi idejami in pogovori zgolj za to, da boste v očeh drugih videti pomembni. 

Lev

ANGEL DOBRIH ODNOSOV vas bo umaknil iz situacije, kjer drugi spletkarijo. Čeprav so njihovi nameni dobri, pa vas občutek lažne varnosti ne preslepi. 

Devica

ANGEL VARNOSTI omogoči prepščanje življenju – dovolite da vam življenje da veliko več, kot lahko sedaj sprejmete. Ne iščite varnosti v skupnih načrtih. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPROSTITVE pomaga opustiti tisto, kar vas ne veseli ali pa ne prinaša pravih rezultatov. Lažje zadihate tako, kot če tičite nos v preteklosti. 

Škorpijon

ANGEL STRPNOSTI omogoči, da vidite prijatelje v njihovi individualnosti, da kljub vsem vašim novim in dobri idejam date prostor tudi novostim, ki vam jih oni prinašajo v življenje.

Strelec

ANGEL SPROSTITVE pomaga, da ne držite in zadržujete več odnosov, kI že tako za vas niso bili več primerni. Pustite da razpade. 

Kozorog

ANGEL SPOZNANJ vam sicer prinese ugotovitve,  ki vas najprej pretresejo, dobite pa toliko novih uvidov glede sebe, da ugotovite, kaj ima smisel in kaj opustiti. 

Vodnar

ANGEL FOKUSA vas je umaknil od drugih, tudi od vam ljubih. Poglejte, kam vas zares usmerja, preden vas nemir in občutek razdvojenosti premagata.

Ribi

ANGEL NAVDUŠENJA prevzame vas in skozi vas v okolici zbudi novo motivacijo, da se se z dobro voljo lotite vsakega dela in opravila.  

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot