Angelski dnevni horoskop za 28. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Previdnosti vam bo danes pomagal pri komunikaciji. V tem trenutnem stanju pazite, kako izražate svoja mnenja, da vas okolica ne napade in vam odnese za vas pomembne stvari. Ohranite pozitiven odnos do sebe in vsega okoli vas in počakajte na ugoden čas. Povezujte se z vašim dnevnih Angelom, da vam pri tem pomaga.

Bik

Angel Akcije vam bo danes dal voljo in moč, da uredite stvari, ki vas čakajo. Lotite se jih sistematično in uredili boste vse. To vam bo dalo samozavest in pogum, ki ju izkoristite na poslovnem področju. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Stabilnosti vas bo vodil skozi današnji dan. Ne začenjajte novih stvari, kakor se tudi ne zapletajte v nesmiselne pogovore ali celo tuje prepire. Ohranite svoj notranji mir in stabilnost, da ostanete na trdnih temeljih.  Naj vas vaš dnevni Angel vodi k vašemu notranjemu miru.

Rak

Angel Ljubezni vas bo danes usmerjal skozi dan. Vse kar boste naredili ali izrazili, naj bo iskreno iz srca, najprej do sebe in nato do drugih. Resnica in iskrenost naj vas vodita skozi današnji dan in vam prineseta osvoboditev čustev in misli. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo v pomoč.

Lev

Angel Odgovornosti vas danes vodi skozi pozitivne spremembe. Prevzemite odgovornost zase in svoja dejanja ter prav tako dovolite, da enako storijo tudi drugi. Tako boste vsi skupaj lažje zadihali, odnosi se bodo okrepili in bolj jasno se boste posvetili skupnemu življenju.

Devica

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri spremembah glede vašega doma. Lahko se vam ponudi priložnost selitve ali pa daljšega potovanja. Ne oklevajte, sedaj je pravi čas za akcijo in vaš dnevni Angel vam pri tem daje moč in voljo, da naredite korake v smeri sprememb, ki vam bodo aktivirale nove možnosti in nove poti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sreče vas vodi skozi današnji dan, da se posvetite sebi in tistim, ki jih imate radi. Vsi vam bodo naklonjeni, lahko se boste sprostili in veselili ter s tem odmaknili sive oblake okolice. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Škorpijon

Angel Iskrenosti vam bo danes pomagal v iskrenosti do samega sebe. Če si želite spremembe na ljubezenskem področju, bodite najprej iskreni do sebe, kaj si želite in s kom, saj lahko le tako pritegnete pravega partnerja v življenje. Izrazite se in sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo pomagal pri uresničitvi.

Strelec

Angel Odnosov vas vodi k sodelovanju z vašimi bližnjimi, da skupaj ustvarite nove temelje. Pozabite na stare rane preteklosti ter odprite srce za sprejemanje in dajanje ljubezni tako sebi kot drugim. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Kozorog

Angel Samostojnosti vam bo danes pomagal, da pregledate stvari in dejavnosti ter ugotovite, kaj vam je resnično pomembno in kaj želite doseči. Razmislite o vsem in naredite načrt, da lahko začnete ustvarjati v smeri, ki vas bo osrečila in se lahko začnejo stvari premikati v pravo smer.

Vodnar

Angel Sprejemanja vas danes vodi k bolj sproščenemu življenju. Z njegovo pomočjo boste lažje spustili nadzor nad vašimi bližnjimi in jim dali možnost, da sami odločajo zase in prevzamejo dela, ki ste jih sedaj vi storili namesto njih. To bo koristilo tako vam kot vsem ostalim. Večkrat čez dan pomislite na vašega dnevnega Angela, da začutite njegovo podporo.

Ribi

Angel Razumevanja vas bo usmerjal skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo boste lažje razumeli svoje potrebe in zahteve ter potrebe in zahteve drugih. To vam bo omogočilo, da naredite veliko dobrega tako zase kot druge in pri tem ne pozabite na svoj čas in prostor, da se sprostite. Odločno obdobje, ki vam prinese nov nivo energij za lepše življenje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.