Angelski dnevni horoskop za 28. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL LJUBEZNI vam kaže pot spremembe. Brez njega ste preobčutljivi na besede in izgubljate čas za iskanje rešitev in dokazovanje. 

Bik

ANGEL ZVESTOBE vabi, da doma aktivirate ljubezenske iskrice. Iskanje drugje se tokrat ne bi končalo dobro za vas, partner ima dovolj. 

Dvojčka

ANGEL AKCIJE ponovno z vami – ne pusti vam mirovati, saj imate moč narediti spremembe, ki bodo v korist širši javnosti. Podpora je močnejša, kot si mislite. 

Rak

ANGEL SREČE vas odpre dobrim okoliščinam, v katerih boste imeli naenkrat toliko pozornosti in podpore bližnjih, kot ste si jo vedno želeli – ali znate uživati v tem?

Lev

ANGEL POGUMA odpira vrata, da se pravočasno lotite sprememb v ljubezni. Odlične možnosti so, da se vam življenje po tem začne obračati v dobro. 

Devica

ANGEL KREATIVNOSTI pokaže svojo moč skozi ideje, ki jih ne skrivajte več. S sodelovanjem odpirate novo poglavje v življenju in spremembe se poznajo tudi na ljubezenskem področju. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL LJUBEZNI vas vodi in upiranje bo zaman. Pripelje vas do nenadnih sprememb, kljub zunanjemu dramatičnemu videzu pa boste ostali mirni navznoter. 

Škorpijon

ANGEL ISKRENOSTI vam pomaga se pokazati javnosti tako, da bodo rezultati večji.  In boljši, kot če bi taktizirali. Vodi vas v večjo spremembo v odnosih. 

Strelec

ANGEL UMIRJANJA vas je komaj spravil v mirne vode in če si ne nakopljete ponovno preveč dela na glavo, boste ostali mirni – ne izogibajte se čustvom. 

Kozorog

ANGEL MEHKOBE ima dovolj vaše trdote do sebe in življenja – vsi že opazijo spremembe, dovolite si končno premike na bolje.

Vodnar

ANGEL DELA ne miruje in tudi vi ne boste mogli, dokler ne opravite vsega, kar vas čaka. Sprostitev bo zaradi opravljenega dela slajša. 

Ribi

ANGEL ODLOČNOSTI pomaga pri urejanju finance – na druge pač ne morete več računati. Lažje se boste organizirali in se naučili natančnosti.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot