Angelski dnevni horoskop za 28. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Prijateljstva vas danes podpre pri kvalitetnih prijateljskih odnosih. Bodite to, kar ste, sprostite se in bodite iskreni do sebe in drugih. Na ta način boste v življenje vnesli optimizem in okrepili podporo, ki vam jo ti odnosi dajejo za vsa področja vašega življenja.

Bik

Angel Odnosov vas danes podpre pri spremembah v odnosih. Z njegovo pomočjo boste lažje ugotovili, kakšne spremembe so potrebne z vaše strani, da se sprostijo napetosti in se vzpostavijo dobre energije v medsebojnih odnosih. Imate podporo vašega dnevnega Angela, zaupajte in sodelujte.

Dvojčka

Angel Jasnosti vam bo pokazal, kako ohraniti svoj mir. Daje vam podporo, da se pravočasno odmaknete od ljudi in jasno vidite, kje so meje, do koder dovolite drugim. Večkrat na dan se spomnite na dnevnega Angela, da ohranite fokus nase in se posvetite sebi in svojemu življenju.

Rak

Angel  Odgovornosti vas danes vodi, da prevzamete odgovornost zase in svoje odločitve. Z njegovo podporo vam bo jasno, kaj morate storiti in kako vpeljati nove spremembe, da si postavite nove temelje za svojo prihodnost. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Lev

Angel Preboja vas bo danes v pomoč, da se predate novim energijam in začutite svojo strast, ki vas vodi do novih spoznanj in vam odpre nove poti in uspešnost v poslu. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da se stvari postavijo na pravo mesto.

Devica

Angel Opuščanja vam daje podporo, da opustite vse, kar je sedaj samo še preteklost. Tako boste pridobili na svoji moči in določena čustva preteklosti boste lahko mirno opustili.  S tem boste odprli možnost za dolgoročno stabilnost in obilje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo dal moč za spremembe.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zaupanja vam daje vso podporo in vam pomaga, da skozi dan izrazite svoja čustva osebi, ki vam resnično veliko pomeni in vas osreči. Zdaj je čas, da naredite korak naprej in s sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela vam bo vse skupaj lažje.

Škorpijon

Angel Razumevanja vas danes vodi k novemu načinu vašega delovanja. Ugotoviti morate samo, kako si lahko pomagate s pozitivnimi spremembami iz posla tudi v osebnem življenju. Z razumevanjem sebe in svojih občutkov, ki jih imate v odnosih, boste lažje naredili potrebne korake naprej. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas vodi skozi ta proces.

Strelec

Angel Sproščanja vam danes pomaga v lahkotnosti in sproščenosti. Na ta način se boste osvobodili negativnih misli, kar bo pozitivno vplivalo na vaše počutje, dobro voljo in lažje boste zadihali. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in z njim sodelujte.

Kozorog

Angel Odgovornosti vam danes daje podporo, da prevzamete odgovornost in jasno izrazite svoje namere. Sproščenost in odgovornost vas bosta vodili v pravo smer in s tem boste pridobili naklonjenost drugih in se izognili neprejetnim situacijam. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Vodnar

Angel Komunikacije vas danes podpre v jasnosti izražanja. Vašo odločnost in lahkotnost bodo občutili tudi drugi, kar vam bo okrepilo vašo moč in privabilo nove sveže energije, ki vam bodo prinesle potrebno varnost. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

Ribi

Angel Preporoda vas bo danes podprl pri idejah in rešitvah, ki vam v življenje prinesejo materialne dobrine. Z močjo željo in s podporo vašega dnevnega Angela, boste lahko zastavili nove močne temelje tako v vašem domu kot v poslovnem svetu.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.