Angelski dnevni horoskop za 28. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Zbranosti vas bo danes vzpodbujal, da uredite vse nedokončane zadeve. Z njegovo pomočjo in z zavedanjem svoje moči, vam bo lažje šlo in ne boste klonili pod energijami okolice. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Notranjega Miru vas bo v današnjem dnevu vodil k temu, da umirite svoje misli in prevzamete življenje v svoje roke. Umaknite se od vsega, kar vas dela nemirne, razdražljive in počakajte na ugodnejši čas. Sprostite se in sprejmite podporo.

Dvojčka

Angel Poguma vas danes podpira, da začnete uresničevati svoje kreativne ideje in se začnejo premiki v smer, kamor si želite, ne glede na odziv eokolice. Stopite v ospredje, zberite pogum in zaprosite vašega dnevnega Angela za njegovo moč.

Rak

Angel Delovanja vam danes pomaga, da aktivno sodelujete v aktivnostih dneva. Na ta način boste ugotovili, kaj je za vas pomembno in kam morate usmeriti svojo pozornost, da se stvari začnejo spreminjati na bolje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte z njim.

Lev

Angel Priložnosti vam bo danes pomagal, da se čustveno ne vpletete v dogodke okoli vas. Važno je, da poveste svoje mnenje in svoje stališče ter si tako pridobite podporo drugih. Izkoristite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte, da si ustvarite nove temelje.

Devica

Angel Svobode vam bo danes pokazal, kako pomembno je, da spoštujete sebe in svoje želje. To vam daje svobodo in vam pomaga opustiti vsa stara čustvena bremena in ohranjati vaš notranji sveti prostor, ki vam daje upanje in moč.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vas danes nagovarja, da mu sledite. V vaše življenje bo pripeljal novo simpatijo ali celo ljubezen, če se boste le sprostili in odprli srce za novo, neznano. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte v spremembah za premike v boljše, srečno življenje.

Škorpijon

Angel Notranjega Reda vas bo danes aktiviral, da razmislite o sebi, kaj vas žene naprej in kakšno življenje želite. Spoznanja vam bodo prinesla nove ideje in rešitve, ki jih boste lažje realizirali s pomočjo vašega dnevnega Angela, ki vam bo pomagal pri nadaljnjih korakih.

Strelec

Angel Komunikacije vas danes vodi k iskrenosti in napredku. Sodelujte z drugimi in izrazite svoje ideje in načrte, da se stvari začnejo premikati v pravo smer. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo lažje in hitro, učinkovito boste vse dorekli in realizirali.

Kozorog

Angel Spreminjanja vam bo danes pomagal, da skozi dan uvidite svoje napake, jih sprejmete in tako prevzamete odgovornost zase. Na ta način se boste lažje ugotovili, kaj morate narediti, da se dvignete na nov nivo zavedanja sebe in spustiti v življenje nove ljudi.

Vodnar

Angel Akcije vam bo danes dal pogum in moč, da naredite spremembe, ki si jih že dolgo želite. V tisto, kar ste dajali svoj čas, denar in fokus, se bo pričelo uresničevati, samo sledite sebi in sprejmite moč, da se vse stvari izpeljejo pozitivno in si ustvarite nove temelje.

Ribi

Angel Druženja vas danes vodi preko aktivnega sodelovanja in druženja z drugimi do spoznavanja novih poti. Ne bodite sami in ne sanjarite, pojdite med ljudi, da začutite nov val energije, ki vas bo podrl v pozitivnih spremembah. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo usmerjal in vodil.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.