Angelski dnevni horoskop za 28. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščanja vas danes podpre v sproščenem sodelovanju v vseh dogodkih dneva. Na ta način boste okrepili svojo moč, da uresničite vse tisto, kar že nekaj časa načrtujete. Optimizem in sproščenost se bosta poznala tudi v odnosih, ki se bodo poglobili in vam prinesli več stabilnosti in podpore.

Bik

Angel Akcije vam bo danes dal zagon,  da se aktivno posvetite uresničevanju svojih želja. Ne čakajte na druge, ampak sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam bo dal moč in zagon, da prevzamete odgovornost in naredite potrebne korake na poti do boljšega življenja.

Dvojčka

Angel Zbranosti vas vodi skozi današnji dan, da ste pozorni na vse, kar se dogaja okoli vas. Na ta način boste prišli do novih spoznanj, ki vas bodo aktivirala, da začnete drugače gledati na življenje. Vpeljite jih v vaš vsakdan in odprite vrata za pozitvne spremembe. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela..

Rak

Angel Notranjega Miru vas danes podpre pri vseh spremembah. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje ugotovili, kaj v vas povzroča notranjo stisko in sprejeli pomembne odločitve, če boste le iskreni do sebe in izhajali iz svojega notranjega miru.

Lev

Angel Spoznanja vam danes pomaga, da ste lažje pozitivno usmerjeni v vašo prihodnost. Naj vas jeza in okoliščine ne umaknejo od začrtane poti, sprostite se in počakajte, da se stvari postavijo na pravo mesto. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas bo pri tem usmerjal.

Devica

Angel Sprejemanja vas danes podpira v sprejemanju in dajanju dobre volje, sproščenosti v idejah. Na ta način boste tudi lažje razmišljali in se o vsem iskreno pogovorili, kar vam bo prineslo dobre rešitve in več potenciala za vse nadaljnje aktivnosti. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zadovoljstva vas vodi skozi današnji dan v lahkotnosti. To vam bo omogočilo ohraniti fokus na sebi in ne boste se odzivali na provokacije okolice. To bo okrepilo vašo notranjo moč in samozavest, kar vam bo prineslo zadovoljstvo in veselje, ki se poznalo na vseh področjih.

Škorpijon

Angel Ljubezni vam bo danes prinesel ljubezen, kar vas bo zmehčalo in lažje se boste odprli in predali novim energijam srčnosti in lahkotnosti. Drugače boste začeli dojemati sebe in druge, kar bo naredilo življenje lahkotnejše. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Strelec

Angel Spreminjanja vas danes vabi, da se posvetite sebi. Z njegovo pomočjo boste lažje sprejeli svoja globoka čustva in jih tudi pokazali za vas pomembni osebi. Vse se bo odvijalo hitro, sprejmite podporo in se ne upirajte, da se lahko pričnejo vaše srčne želje uresničevati.

Kozorog

Angel Vztrajnosti vas podpira, da nadaljujete v smeri dobrih rešitev. Nič ni v tem trenutku pomembnejše od vas, izberite najbolj optimalno možnost in se osredotočite na cilj, ki ga želite doseči. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse bo lažje.

Vodnar

Angel Odnosov vam bo danes dal podporo, da uredite vsa nesoglasja in napetosti v odnosih. Z iskreno komunikacijo vam bo uspelo, lažje boste zadihali in se na ta način odprli za sprejem novih energij, ki vas bodo vodile, da vpeljte v življenje nov red in se na novo organizirate.

Ribi

Angel Komunikacije vas danes podpre v iskrenosti. Sprostite se in se pogovorite o vsem, kar vas teži in prisluhnite nasprotni strani, da skupaj poiščete dobre rešitve. S tem boste osvobodili sebe in omogočili, da se stvari rešujejo sproti, kar vas odpre pozitivnim spremambam v življenju. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse bo lažje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.