Angelski dnevni horoskop za 28. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL NENAVADNOSTI pritegne k vam nenavadne osebe. NI naključje, zato prisluhnite sporočilom, lahko da dobite odgovore, ki ste jih dlje časa iskali.

Bik

ANGEL JASNOSTI se kaže na materialnem področju in vam v financah pomaga postaviti meje med sabo in drugimi. Lahko se boste veliko bolje dogovarjali kot do sedaj.

Dvojčka

ANGEL POZITIVNIH SPREMEMB se pokaže v odnosih. NI potrebe, da vse to javno razglašate, dobro pa je, da nove znance sproti preverjate, da ne pride do manj ljubih nenadnih preobratov.

Rak

ANGEL NOVIH PRILOŽNOSTI prinaša zares odlične spremembe. Če vam uspe sprejet nasvete in se prepustite vodstvu življenja, jih boste odlično zaznali – ključ je v prepuščanju.

Lev

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI vam pomaga počakati na primerno priložnost in sploh vam ne bo težko. Itak pa dela imate dovolj in vam je res v veselje.

Devica

ANGEL PRETEKLOSTI želi na novo nekaj vzpostaviti, kar vam bo s pomočjo pogovor in dogovarjanja tudi uspelo. Pripravljeni pa bodite na to, da v istem paketu pridejo tudi stara čustva.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ZBRANOSTI bo pomagal držati fokus na urejevanju svojih stvari (materialnih in osebnih), čeprav se boste z vsemi radi pogovarjali in vam nič ne bo težko.

Škorpijon

ANGEL STRASTI vas bo vodil pri želji o drugačnih delovnih pogojih – zaradi čustvenosti ni nujno, da bo šlo vse dobro, zato pazite na svoj sloves in se usmerite v konkretno izvršljive načrte.

Strelec

ANGEL JASNOSTI vam pokaže, da v delu uživate zaradi dobre družbe in ne dela samega. Kaj boste pa sedaj?

Kozorog

ANGEL KREATIVNOSTI vam pomaga realizirate malo nenavadne ideje, zaradi katerih zbudite v okolici precej reakcij. Tudi če ne uspete takoj, ne odnehajte s poskusi.

Vodnar

ANGEL VARUH spregleda vašo igro – nehajte z ustvarjanjem dobrega vtisa na okolico, saj vas čustvene reakcije vedno znova izdajo. Lotite se jih – brez tega ne bo pravih sprememb.

Ribi

ANGEL ISKRENOSTI vam pokaže, kako z njegovo pomočjo dobite karkoli od kogarkoli. Izkoristite podporo in s pogovorom rešite kar vas muči.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.