Angelski dnevni horoskop za 28. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Akcije vam danes pomaga, da z njegovo pomočjo in svojo voljo po spremembah, uredite in dokončate vse tiste stvari, kjer si želite temeljitih sprememb. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste dobili moč, veselje in zagon.

Bik

Angel Ljubezni vas danes vabi, da se sprostite in sprejmete povabilo vam ljubljene osebe. Sodelujte in se veselite, s tem se boste odmaknili od ljubosumja okolice in vzpostavilte iskren odnos, ki vam bo prinesel energije ljubezni, sproščenosti in lahkotnosti.

Dvojčka

Angel Razumevanja vas v današnjem dnevu vodi skozi lahkotno, globoko dojemanje vsega okoli vas, kar vas bo podprlo v novih priložnostih in možnostih sodelovanja z drugimi. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in vse skupaj bo lažje.

Rak

Angel Resnice vam pomaga v iskrenosti do sebe in drugih. Ne zapirajte se v svoj svet, ampak odprite srce in izrazite svoja čustva in misli. Tako boste lahko napredovali osebno kot tudi poslovno in naredili pozitivne premike v svojem življenju. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da vas pri tem vodi.

Lev

Angel Podpore vas danes podpre pri spremembah v odnosih. Dovolite si biti to, kar ste in pokažite tudi svojo ranljivost. Reakcija partnerja ali simpatije vas bo prijetno presenetila in dala nove temelje za zdrav, ljubeč odnos.   

Devica

Angel Odnosov vam danes pomaga do spoznanj. Z njegovo pomočjo boste lažje ugotovili, kaj vas moti v odnosih in vam pomaga do rešitev. Najprej naredite spremembe v odnosu do sebe, kar bo privedlo tudi do pozitivnih sprememb z ostalimi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Spoznanja vas vodi skozi današnji dan. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje naredili potrebne korake v smeri predanosti sebi in svojim željam. To vam bo prineslo nove energije ljubezni in okolica vam bo sledila.

Škorpijon

Angel Komunikacije vas vodi v lahkotnem izražanju sebe in sprejemanju drugih. Na ta način boste lažje ugotovili, kdo vas podpira in vam stoji ob strani in mogoče je čas za korenite spremembe v odnosih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Strelec

Angel Sodelovanja vas danes vabi k sodelovanju z bližnjimi. Prisluhnite njihovim nasvetom in sprejmite njihovo pomoč, da se boste lažje osredotočili nase in svoje želje. Prepustite se vodstvu vašega dnevnega Angela, da vas vodi.

Kozorog

Angel Vztrajnosti vas danes podpre pri idejah in odločitvah. Ne zmenite se za nasprotovanja širše okolice, ampak sledite začrtani poti in pri tem sodelujte z ljudmi, ki so v te procese vpleteni. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Vodnar

Angel Predanosti vas danes podpre v zaupanju. Odločite se zase, da začutite svojo moč in opustite stare navade in vzorce ter začnite dan s pozitivnimi mislimi, kar bo osvobodilo vas in tudi druge. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte.

Ribi

Angel  Svobode vas danes vodi k osvobajanju navezav na določene odnose. S tem se boste osvobodili stresnih situacij, ki vas izčrpavajo in tako pridobili na boljšem počutju in fizični moči za naprej. S podporo vašega dnevnega Angela boste vedeli, kaj naredili.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.