Angelski dnevni horoskop za 29. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Zadovoljstva vas danes vabi, da se mu predate. Sprejmite njegovo podporo in podporo energij rumene barve, da začutite svojo moč, veličino in potenciale in lažje realizirate vse, po čemer hrepenite. Naj vas pri tem vodi podpora vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Iskrenosti vas vodi skozi današnji dan. S sprejemanjem njegove podpore in energij roza barve, ki vas ovijejo v čistost in iskrenost, boste lažje izrazili svojo resnico in čustva osebi, ki ima pomembno mesto v vašem srcu. Bodite takšni kot ste, saj vam le to prinese osvoboditev. 

Dvojčka

Angel Sproščenosti vas danes pomaga, da pogledate na stvari z drugačne perspektive. S podporo energij srebrne barve se boste lažje sprostili in prišli do pomembnih spoznanj, kaj morate opustiti ali spremeniti, da se začne življenje premikati v pravo smer. 

Rak

Angel Odločanja vas danes vodi k lahkotnosti. Na ta način in s podporo energij indigo barve se boste umirili in v situacijah izhajali iz prostora notranjega miru. To vam bo pomagalo, da se odločite v svojo korist in opustite star način delovanja v odnosih. Sprejmite podporo in se odločite zase.

Lev

Angel Podpore vam danes pomaga, da se posvetite sebi in zdravilne energije modre barve vas okrepijo v fokusu nase, kar vam prinese pomembna spoznanja o tem, kje morate postaviti meje, če želite uresničiti svoje cilje. Ne ozirajte se na druge, raje zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Devica

Angel Optimizma vas danes podpre, da se na novo organizirate. Podpora energij bele barve vas bo osvežila in vam dala jasnost, da pridete do novih idej in dobrih poslovnih rešitev. Nič ni v tem trenutku pomembnejše od vas, sprejmite podporo, da se postavijo novi temelji.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Preboja vas danes podpre v odločitvah. Žarki zlate barve vas okrepijo v moči in stiku z notranjim redom, da se lažje postavite zase in tako ohranite nivo dobrih energij. Naj vas vodi podpora vašega dnevnega Angela, da se okrepite in nadaljujte dalje po svoji poti.

Škorpijon

Angel Ljubezni vas danes podpre v potrpežljivosti. Zdravilne energije vijolične barve vas bodo osvežile in prečistile vaše misli vseh dvomov. Tako boste lažje zaupali intuiciji in se odprli za nove energije, energije ljubezni, ki vam pokažejo novo poglavje življenja.

Strelec

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da naredite določene spremembe. Kvaliteta energij rdeče barve vas bo dodatno aktivirala, da se boste stvari lotili na čisto svoj način in jih izpeljali do konca. To vam bo dalo upanje in voljo, da naredite načrte za prihodnost.

Kozorog

Angel Premika vam danes pomaga, da prevzamete odgovornost zase. Zdravilne energije zelene barve vas bodo pri tem vodile, da sprejmete vsa potrebna dejstva in zaupate sebi ter tistim, ki so vam pri tem v podporo in pomoč. Tako boste stopili korak naprej.  

Vodnar

Angel Umika vas danes vzpodbuja, da si vzamete čas zase. S podporo energij marelične barve, ki vam dajo občutek ljubezni in varnosti, boste lažje sprostili tako vaše misli kot tudi čustva. S sproščenostjo se boste regenerirali in se odprli za nove energije na vseh področjih.

Ribi

Angel Svobode vas bo danes objel in žarki oranžne barve vas bodo vzpodbudili v čutenju sebe, večjega zadovoljstva in radosti življenja. Prekipevali boste od energije, kar vam bo dalo motivacijo in lažje boste sprejeli vso blagostanje, ki prihaja v vaše življenje. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.