Angelski dnevni horoskop za 29. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Lahkotnosti vas bo popeljal čez izzive na osebnem področju. Podpora energij škrlatne barve vam prinese nove energije lahkotnosti, moči in radosti, da spremenite vse tisto, kar si želite. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Ljubezni vas bo danes objel in vodil skozi dan. Zdravilne energije roza barve vas bodo pomirile, vam prinesle nežnost, strast in toplino, če se boste le sprostili in tako dovolili, da energije ljubezni vstopijo v vaše življenje.

Dvojčka

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da naredite določene spremembe. Imate vse možnosti, da odvržete strah in skrbi in se aktivno posvetite stvarem, ki jih odlagate. Podpora energij temno modre barve vam bo dala moč in jasnost, da si tako postavite nove trdne temelje za vsa področja življenja.

Rak

Angel Sproščenosti vas skozi današnji dan vodi, da se sprostite. Energije vijolične barve vam bodo pomagale, da začutite mir in se ne zapletate v čustvene reakcije drugih, ampak samo opazujete vse, kar se dogaja okoli vas. S tem boste ohranili nivo dobrih energij in podporo bližnjih.

Lev

Angel Podpore vam danes preda podporo za uresničitev vaših želja. Z njegovo pomočjo in podporo energij oranžne barve se boste osvobodili vsega balasta in sledili poti do uresničitve svojih želja. Dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Devica

Angel Organizacije vam danes pomaga, da sledite sebi in svojim ciljem. Telesna aktivnost vam bo sprostila um in podpora energij indigo barve vam bo v pomoč, da ohranite fokus nase in naredite načrt ter s tem da obrnete nov list v življenju. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Odnosov vas danes podpre v sproščenosti. Nove energije vam bodo prinesle osvoboditev in iskrenost v odnose, energije zlate barve pa vas bodo objele in vam dale moč in veselje za nove dejavnosti v življenju. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se vse odvije v pravo smer.

Škorpijon

Angel Novosti vam danes pripelje novosti, ki bodo pozitivno vplivale na vašo poslovno pot. Sprejmite ponujeno pomoč in zdravilne energije turkizne barve vam bodo pomagale, da se odločite za najbolj optimalno rešitev, ki vas vodi do novih začetkov, ki vam dolgoročno prinesejo večjo stabilnost in voljo za naprej.

Strelec

Angel Odgovornosti vas bo vodil skozi današnji dan. S podporo energij rumene barve boste lažje sprejeli svojo notranjo moč in prevzeli življenje v svoje roke. Sledite svoji resnici, svoji viziji in spustite pričakovanja drugih, da si postavite nove trdne temelje za boljšo prihodnost.

Kozorog

Angel Fokusa vas danes vabi, da ohranite fokus na sebi in tako napredujete v življenju. Sprejmite njegovo podporo in podporo energij oranžno rumene barve, ki vam bodo dale moč, da začutite mir in harmonijo v sebi in se tako umaknete vplivom okolice. Stvari se bodo na ta način obrnile v pravo smer.

Vodnar

Angel Vztrajnosti vam danes preda moč, da sledite sebi. Zdravilne energije bele barve vam bodo pomagale ohraniti zbranost v sebi in mirnost v čustvih, da se ne vpletete v drame okolice in se posvetite sebi in svojim ciljem. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Ribi

Angel Narave vas danes vabi v svoj objem, da začutite lepoto okoli vas. S podporo energij srebrne barve se boste predali novemu načinu sprejemanja sebe in življenja ter s tem izboljšali počutje in si povrnili življenjsko energijo, ki vas bo vodila do pozitivnih sprememb.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.