Angelski dnevni horoskop za 29. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL GIBANJA vam danes pomaga ohranjati zdravje, lahko da vas bo peljal direkt v naravo, kjer se vaše moči najhitreje obnovijo.

Bik

ANGEL ČUSTVOVANJA poskuša pokazati na drugo plat življenja, stran od materialnosti. Opazujte, če katera čustva potiskate stran…in zakaj?

Dvojčka

ANGEL REŠITVE za vaše finančno stanje je tu – dovolite si čutiti razbremenitev in se lotite nadaljevanja bolj sproščeno. Kompromisi ne pridejo več v poštev.

Rak

ANGEL KONKRETNEGA DELA je rešitev iz trenutne situacije, da vas ne zagrabijo negativne in uporniške energije. Sodelujte in naredite svoje delo.

Lev

ANGEL RESNICE ne bo ostal več dolgo skrit, zato je na vas da se odločite, izrazite in si potem tudi oddahnete, da ste se končno opogumili. Tudi če ne bo idealen trenutek.

Devica

ANGEL REALIZACIJE poslovnih ciljev vam pripelje prave osebe in situacije. Na vas je, da ne zamudite in da prisluhnete ljudem, ki vam svetujejo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL MOTIVACIJE za spremembe pride skozi dobro počutje ob dobro opravljenem delu – končno ste lahko delali v miru in sledili svojim navdihom.

Škorpijon

ANGEL REALNOSTI se pokaže skozi zavrnitev ali skozi nekaj, kar vam bo dalo misliti. Aktivni boste kljub temu, saj vam volje in moči za akcijo ne manjka.

Strelec

ANGEL ŽIVLJENJA vam pokaže, kdo je glavni – nič se ne zgodi brez vas. In samo od sebe tudi ne, zato mu prisluhnite in si naredite plan do konca leta.

Kozorog

ANGEL ZAVEDANJA vam pomaga prebuditi se – odpreti pot do sebe in vsega, kar vi dajete v svet. Poglejte, kaj je potrebno še dokončat.

Vodnar

ANGEL DOBRIH POSLOVNIH PRILOŽNOSTI vas vodi in krepi, kar je sedaj ključnega pomena za realizacijo vsega potrebnega. Hm, tudi če so vam stiki z ljudmi naporni.

Ribi

ANGEL NAVDIHA je z vami ko ste sproščeni, zato je danes čas za masažo, meditacijo ali kaj drugega, kar vas odklopi od vsakdanjika. Skozi pogovor vas obda z zanimivimi idejami.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot