Angelski dnevni horoskop za 29. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščanja vam danes pomaga, da skozi razumevanje sebe pozitivno vplivate tudi na vse okoli vas. Osredotočite se na sedanjost in zdravilne energije oranžno rumene barve vas bodo motivirale, da delite dobro voljo in optimizem z drugimi. Sprostitev v nove energije vam bo dolgoročno koristila. 

Bik

Angel Narave vas danes vabi v svoj objem. Sprejmite podporo energij zelene barve, ki vas bo ohladila in vam dala samozavest, da stopite po svoji poti ne glede na okolico. Sodelovanje z naravo vam bo dalo potreben ritem in red, da to uredite lahkotno in sistematično. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Akcije vam bo danes dal zagon in kvaliteta energij temno modre barve vas bo zbistrila, da boste lažje naredili načrte za prihodnost in se tako pripravili za nove podvige in aktivnosti, ki jih načrtujete. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo pri tem v pomoč. 

Rak

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri spremembah glede vašega doma in tudi vas samih. Sodelujte pri vsem, kar se bo dogajalo in s podporo kvalitete roza barve boste imeli voljo, da naredite korake v smeri sprememb, ki vam bodo aktivirale nove možnosti in nove poti tudi na ostalih področjih.

Lev

Angel Fokusa vam bo skozi današnji dan pomagal, da ste osredotočeni nase. Z njegovo pomočjo in podporo kvalitet vijolične barve boste skozi čutenje veselja in miru v domu, lažje dosegli uspeh tudi na poslovnem področju in realizirali vse tisto, kar si želite.  

Devica

Angel Odgovornosti vas danes vodi skozi pozitivne spremembe. Prevzemite odgovornost zase in svoja dejanja in sprejmite podporo zdravilnih energij rdeče barve, ki vam bodo v pomoč, da to storite s čim manj napora in upora. Predajte se novim energijam in naj vas vaš dnevni Angel vodi do pozitivnih sprememb, zaupajte.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Umika vas bo vodil skozi današnji dan. Ohranite svoj notranji mir in s podporo energij srebrne barve, ki vam bodo prinesle jasnost in usmerjenost boste lažje naredili načrte za prihodnost, da si s tem okrepite trdne temelje. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.  

Škorpijon

Angel Sodelovanja vas vabi k sodelovanju z bližnjimi. Sprejmite podporo energij turkizne barve, da lažje določite prioritete in meje. Pri tem se posvetite drugim in enako tudi sebi. Ohranitev tega balansa vam bo izboljšala počutje, v odnose pa vnesla veselje in zadovoljstvo. 

Strelec

Angel Podpore vas danes podpre pri spremembah. Pomagal vam bo, da vneste nov red v vaš vsakdan in s podporo energij rumene barve boste okrepili notranjo moč in pogum in nihče vam ne mogel oporekati. Drugi vam bodo sledili in naredili boste velike korake na poti še večjih sprememb. 

Kozorog

Angel Razumevanja vas bo usmerjal skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo in kvaliteto magente barve boste lažje prišli do spoznanj in ugotovili, kaj želite in kdo pravzaprav ste in se v celoti posvetili sebi. Vzemite si čas in prostor, da se sprostite in izkoristite odlično obdobje, ki vam prinaša blagostanje v življenje.

Vodnar

Angel Odločanja vas danes podpre pri spremembah. Zdravilne energije zlate barve vam bodo predale moč, da se jasno zavzamete zase in zahtevate tisto, kar vam pripada. Pri tem ne sklepajte komprosmisov, ampak samo vztrajajte pri svojem. To bo dolgorčno koristilo tako vam kot vsem ostalim. 

Ribi

Angel Samostojnosti vam bo danes pomagal, da pogledate na sebe in druge popolnoma drugače. S podporo energij temno modre vam bo jasno, da samo z ohranjanjem pozitivnega odnosa do sebe, odmaknete vse negativne vplive okolice in se usmerite tja, kamor vas vabi srce, da se lahko začnejo stvari premikati v pravo smer. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.  

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot